1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 10:15

25.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pěčice zvítězily v Klech a ze druhého místa už je nikdo nesesadí


Branky


0

Zápas dvou suverénně nejlepších týmů jarní části sezóny se odehrál v Klech. Domácí tým si v minulém kole zajistil postup, a tak tentokrát zřejmě zvítězila zvýšená motivace hostí. Ti o své výhře rozhodli v úvodní čtvrthodině.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pěčice jdou rychle do dvoubrankového vedení

Zápas prvního s druhým týmem tabulky začal velmi zostra - domácí se snažili prosadit kombinací středem hřiště, běhavější hosté ale dokázali dobře bránit a sami se dostali do první šance. Brankář Dufek dlouhým výkopem našel Kiceluka a jeho únik musel hasit Chaloupka, který se však při zákroku dostal až mimo vápno, a tak se kopal zajímavý přímý kop. Hubač ale nemířil přesně. Další standardka v podání hostů už přinesla úspěch - míč propadl k osamocenému O. Novákovi, a ten prostřelil brankáře. 0:1. Další gól hostí přinesla 14. minuta a rychlá kombinace hostí na levé straně - Valenta vysunul O. Nováka, který prudkým centrem našel Kořínka. 0:2. Domácí poté zjednodušili hru a snažili se prohánět své útočníky dlouhými pasy. První šanci si vypracoval Miřatský, jehož střela trefila Flachbartovu ruku, která však byla posouzena jako nastřelená, a tak se penalta nepískala. Další obrovskou šanci měl domácí Hyka, když k němu propadl tečovaný centr, zbrkle ale z okolí penalty mířil mimo. Hosté se poté připomněli dvěma pokusy z dálky, Flachbart ani Hubač ale netrefili branku. Festival šancí pokračoval i nadále a hosté mohli zvýšit zásluhou Hubače, Chaloupka se ale stihnul vrátit a pokus o lob zneškodnit. Hráči Kel v závěru poločasu měli ještě několik slušných střeleckých pozic, branku ale netrefovali, a tak se šlo do kabin za stavu 0:2.

Pechar snižuje, ale vítězí Pěčice

Druhý poločas začal velmi rozvážnou kombinací domácího týmu, který si vyměňoval míč převážně na své polovině, a tak se větší šance neobjevovaly. Náboj do zápasu vnesla až 67. minuta utkání, kdy domácí překonali hostující pokus o napadání, dostali míč až na Pechara a jeho rána pod břevno skončila v síti. 1:2. Domácí se po kontaktní brance začali tlačit dopřed, tím ale vznikala okénka v jejich defenzivě. Valenta zatáhl míč, přihrál do vápna Kořínkovi, jeho střelu z otočky ale brankář vyrazil. A protože Kiceluk ani Hubač nedokázali dorazit, skóre se neměnilo. Domácí poté kontrovali ziskem míče a situací 3 na 3, Hyka ji ale vyřešil nepřesnou střelou. Další nebezpečnou situaci přinesl rohový kop, po kterém Miřatský krásným obstřelem trefil tyč! Další velkou příležitost si vypracoval Pechar, ale proti Dufkovi tentokrát neuspěl. Pojistit hostující výhru mohl výborně hrající Král, který mířil z poloviny hřiště sám na branku, trefil ale tyč. Pěčické to ale nemuselo mrzet, jelikož zvítězili v poměru 1:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Pěčice
Miroslav Hubač - kapitán: Dneska se divákům fotbal musel líbit - obě mužstva předvedla pěkný kombinační i taktický fotbal s plno šancemi na obou stranách. Jsem moc rád, že jsme dokázali to, co jsem dal před jarní částí za cíl, tedy 10 výher. Za to klukům moc děkuji.



Sestavy


TJ Kly
P. Chaloupka [-] - R. Pechar [-] (87. M. Matějček [-] ) , S. Ondrák [-] , J. Studený [-] , M. Viskup [-] (46. L. Kympl [-] ) , M. Doubek [-] - P. Hyka [-] , D. Kudela [-] (31. T. Dohnal [-] ) , J. Jeník [-] (52. T. Sobotka [-] ) - R. Šmíd [-] , R. Miřatský [-]

TJ Sokol Pěčice
T. Dufek [-] - M. Heřmanský [-] , J. Flachbart [-] , O. Novák [-] , M. Tůma [-] - P. Král [-] , V. Valenta [-] (83. D. Košťál [-] ) , V. Novák [-] (87. A. Kriška [-] ) , M. Hubač [-] - A. Kořínek [-] , A. Kiceluk [-]

ŽK: 10. J. Studený , 70. R. Miřatský - 37. M. Hubač , 65. A. Kiceluk , 85. V. Novák , 88. A. Kořínek , 90. O. Novák .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Mansour Jakub - NĚMEČEK Josef, SUCHÝ Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.