3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

22.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Borovany daly Hrady o třídu


Branky


0
Borovnaský trenér Milan Plachta je rád za porážku neurvalých Hradů
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro domácí

   Malé derby mohlo borovanským pomoci přiblížit se definitivní záchraně. Naopak Hrady se musejí chytat každého stébla a jde jim o každý bod. Domácí začali dobře a svého soupeře z chvostu tabulky zatlačili. Po čtvrthodině hry se dvěma kličkami dokázal uvolnit Klimeš a poslal míč do uličky Pilátovi, který střelou po zemi překonal Koprnu, 1:0. V dalším průběhu půle byli na obou stranách neuznané branky pro odmávaný a odpískaný ofsajd. Ve 32. minutě zahrávaly Borovany roh, ten následně dokázaly přistrčit na vápno kde číhal Klimeš jenž trefil přesně horní růžek brány, 2:0. Zhruba pět minut před pauzou byla na hřišti k vidění zajímavá situace. Hosté byli nespokojeni s verdiktem hlavního arbitra Škuthana a několik jich dokonce i vniklo na hrací plochu. Domácí mezi tím rychle rozehráli a dostali balon do hradecké sítě potřetí. Rozhodčí ovšem kvůli předcházející situaci gól neuznal a rozehrávalo se znovu na místě přestupku.

Zlepšený výkon Hradům branku nepřinesl

   V úvodních zhruba dvaceti minutách se hosté prezentovali zlepšeným výkonem a borovanští se více zatáhli. Z gólu se, ale mohli radovat opět domácí. V 75. minutě zakončili domácí rychlý brejk centrem, který levačkou umístil do protipohybu hostujícího gólmana Klimeš, 3:0. Jen o chvíli později překazilo hradeckým gólovou radost břevno domácí brány. V závěrečných minutách si s velkou šancí hostů dokázal poradit Pečenka a tak po závěrečném hvizdu zůstal na světelné tabuli svítit stav 3:0.


Ohlasy k zápasu


FK Calofrig Borovany
Milan Plachta (trenér domácí): Jsem rád, že jsme to zvládli a vyhráli, kluci hráli výborně. Hrady se tady chovaly dost neurvale. Ono i na podzim to u nich nebylo moc přívětivé a příjemné. I proto jsme hráli naplno. I když jsme měli tři zraněné a museli jsme povolat starší kluky jsme začali dobře a tlačili. Po vedoucím gólu jsme tlačili a měli nějaké šance. V nějaké 40. minutě jsme vstřelili další branku, ale jelikož před tím vběhlo asi osm hradeckých na hrací plochu a strhli šarvátku rozhodčí gól neuznal a situaci vrátil, i když by měl v takové situaci asi zápas ukončit. Z počátku druhé půle byli lepší hosté, ale prosadili jsme se znovu my. Vyhrát jsme si zasloužili. Velmi dobrý zápas zahrál Anton na stoperu, defenzivní štít Pleček, ofenzivní záložník Pilát, Brenner, Krátoška a Klimeš.




Sestavy


FK Calofrig Borovany
K. Pečenka [-] - R. Malík [-] , J. Anton [-] , B. Němec [-] , B. Kratoška [-] - J. Brenner [-] , A. Pilát [-] , V. Pileček [-] , J. Čermák [-] - M. Račák [-] , R. Klimeš [-] -

TJ Nové Hrady
D. Koprna [-] - R. Brousek [-] , M. Zajac [-] , L. Brousek [-] , L. Tuscher [-] , J. Brousek [-] , J. Marhoun [-] , V. Soubusta [-] , K. Šedivý [-] , Z. Hrbáček [-] , J. Jelínek [-]

ŽK: 20. M. Zajac , 40. V. Soubusta .
Hráči zápasu: J. Anton , A. Pilát , R. Klimeš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - MRKVA Radek (N), BAZAL Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.