1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 16:00

16.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvě branky v rozmezí pár vteřin. Neplachov doma opět nevyhrál


Branky


0

Neplachov, hrající své zápasy v Dolním Bukovsku, se utkal s týmem Borovan a v případě výhry mohl v tabulce hosty přeskočit..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí převahu nezužitkovali

První velkou šanci si však hned v úvodu připravili hosté, když Pilát našel v pokutovém území Račáka, který zblízka branku přestřelil. Pak začali více běhat domácí a připravili si několik pěkných šancí volajících po gólu. Nejprve Petr Švec střílel z dobré pozice těsně nad, Sobota také z pravé strany pořádně protáhnul Pečenku v brance Borovan, a největší šanci domácích v první půli měl kapitán M. Dušák, když postupoval sám na bránu, ale Pečenku neprostřelil, dále pak Štěcha trefil technickou ranou tyč. První půle tak patřila domácím, kteří ale neměli klid na kopačkách a nedokázali to gólově vyjádřit.

Dušák s Tomáškem se prosadili

To se domácím povedlo v druhé půli, hned z první akce. V 49. min. již další samostaný únik kapitán Neplachova M. Dušák proměnil. Jenomže domácí se z vedení dlouho neradovali. Po nenápadné akci a nedůrazném odkopu se prosadil Tomášek, který střelou o tyč vyrovnal na 1:1 hned z následné akce.


Pak se hrálo převážně mezi vápny, hostům se dařilo vyhrávat osobní souboje a byli nebezpeční, především jejich pravá strana. Většinu akcí se snažil zakládat Pilát. S postupem času se Neplachovu podařilo vyrovnat hru a tlačil se více dopředu, ale pouze k pokutovému území, které Borovany bránily dobře. I když jedna akce se Neplachovu povedla, J. Švec utekl po pravé straně a našel přihrávkou pod sebe Blažka, který zblízka netrefil dobře balón a nechal vyniknout Pečenku. Hosté se pak snažili o rychlé kontry, ke kterým jim pomáhala nepřesnost domácích v rozehrávce ve středu hřiště a po jednom takovém zahrávali přímý volný kop z cca 18 metrů, Malíkovu nebezpečnou střelu vyboxoval Dvořák. I Neplachov měl podobnou možnost, a zhruba ze stejné vzdálenosti trefil Štěcha břevno. Svižný zápas plný nasazení skončil tedy dělbou bodů.

 

AUTOR: Lukáš Blažek

 

Zašlete nám i vy informace k zápasům OP Českobudějovicka, ať už zde prostřednictvím registrované sekce nebo na mail michal.spirek@fotbalunas.cz!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Neplachov
Lukáš Blažek: "Zase stejná písnička... V první půli přehráváme soupeře a vytvoříme si několik gólových příležitostí, ale bohužel pro nás je nedokážeme proměnit. Na každý gólový úspěch se nadřeme a pak si necháme dát úplně zbytečný gól. Chybí i trochu štěstí, Davor(David Štěcha) trefil první půli krásnou střelou tyčku a v druhé zas z přímáku břevno. Takže pro nás je to opět ztráta, jako v minulém domácím utkání."




Sestavy


TJ Sokol Neplachov
M. Dvořák [-] - M. Dušák [-] , L. Sobota [-] , M. Nekola [-] , D. Štěcha [-] , P. Švec [-] , P. Šafář [-] , J. Chmel [-] , P. Dušák [-] , J. Láník [-] , L. Svobodný [-]

FK Calofrig Borovany
K. Pečenka [-] - R. Malík [-] , P. Langer [-] , J. Anton [-] , A. Fencl [-] - J. Čermák [-] , A. Pilát [-] , V. Pileček [-] , F. Faktor [-] - M. Tomášek [-] , M. Račák [-] -

ŽK: 58. J. Švec , 85. P. Dušák - 60. R. Malík .
Hráči zápasu: P. Dušák , M. Dušák - K. Pečenka , A. Pilát .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: GRANEC Robert - HRDLIČKA Jaromír (N), BICAN Robert (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.