J. Jordán 42.
P. Kukačka 48. (p.)
P. Kukačka 85. (p.)
3:2
(1:1)
37. P. Hála
77. D. Rut
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2016 16:30

1.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrdějovice B díky dvěma penaltám porazily Jankov/Dubné


Branky


42. J. Jordán , 48. P. Kukačka (p.) , 85. P. Kukačka (p.) - 37. P. Hála , 77. D. Rut
0

V souboji rezerv se neukázalo tolik "áčkařů", jak jsme byli především u hostů v posledních kolech vídat. A kvalita hry tomu i odpovídala. O výsledku utkání nakonec rozhodla penalta v závěru utkání, která hodně vydráždila hostující hráče. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší Hrdějovice svoji převahu nevyužily

Hrdějovice B nastoupily v brance s hráčem z pole Beranem. Hosté naopak bez posil z A týmu a k tomu po „těžkém“ úterním večeru. Především druhý faktor u nich sehrál v průběhu první půle velkou důležitost. Hrdějovice B byly lepším mužstvem a hosté se za půlící čáru dostali jen sporadicky. Přesto mohli jít jankovští hráči do vedení, když po Hejdově centru hlavičkoval Kudláček pouze do brankáře. Od tohoto momentu hráli hosté zoufale, nicméně šance si domácí vytvářeli spíše po standardních situacích, ze kterých několikrát ohrozili branku Prenera. Na držení míče ani šance se ale nehraje a tak se k překvapení všech ujali hosté vedení. Ve 37. minutě se na málem vápně míč se štěstím dvakrát odrazil k Petru Hálovi a ten střelou k tyči otevřel skóre – 0:1. Další šanci neproměnil opět Kudláček. Ve 42. minutě kopal standardku ze strany Jordán a jeho střela zapadla až za brankáře hostů – 1:1. 

Kukačka proměnil oba pokutové kopy

Začátek druhé půle hosté opět nezachytili. Ve 48. minutě fauloval Hejda v pokutovém území a míč z penaltového puntíku uklidil do branky Kukačka – 2:1. Po inkasované brance jakoby se hosté zvedli (možná vystřízlivěli) a začali hrát fotbal z posledních týdnů. Pomohl jim i příchod Holby, který jejich hru rozpohyboval. Vyrovnání se Jankov/ Dubné dočkal až v 77. minutě. Odražený míč trefil asi z 25ti metrů parádním halvolejem Rut – 2:2. Domácí si nebyli v těchto chvílích vůbec jistí a jen štěstí pro ně, že na Holbův centr Kudláček nedosáhl. Z brejku pak přišla velmi sporná situace, kdy hlavní roli sehrál rozhodčí Pileček. Útočící hráč se hnal kolem Řezníčka, jenž mu ukopl míč. Oba hráči v pohybu pokračovali a hrdějovický hráč o Řezníčka upadl. Penaltu proměnil opět Kukačka – 3:2. Hosté se s verdiktem sudího nemohli srovnat. Co ale srovnat mohli, bylo skóre utkání. V posledních vteřinách netrefil prázdnou branku hlavou Bürger.  



Ohlasy k zápasu



SK Jankov B
Daniel Rut (hráč Jankova): Je fajn, že jsme za 4 zápasy nedostali branku ze hry, ale pravdou je, že jsme první poločas totálně provařili.Hráli jsme velmi špatně, což mohlo být zapříčeněno i předzápasovým přístupem některých hráčů. Za dnešní výkon nemohu pochválit nikoho. Druhý poločas byl o trochu lepší, kdy rozhodla penalta, která se nám vůbec nelíbila a pískat se podle mě nemusela.



Sestavy


TJ Slavoj Hrdějovice B
J. Beran [-] - J. Jordán [-] , J. Turek [-] , M. Ridvan [-] , P. Kukačka [-] , F. Sýkora [-] , T. Kasper [-] , T. Balík [-] , M. Nálevka [-] , L. Hulec [-] , M. Hazmuka [-]

SK Jankov B
L. Prener [-] - D. Rut [-] , P. Holba [-] , O. Maxa [-] , J. Tušl [-] , T. Bürger [-] , F. Černý [-] , P. Hála [-] , M. Brabec [-] , M. Kudláček [-] , M. Řezníček [-]

ŽK: 64. M. Ridvan , 88. T. Balík - 48. D. Rut , 85. M. Brabec .
Hráči zápasu: P. Kukačka - L. Prener .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PILEČEK Josef - HAMBERGER František (N), PAVLÍK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.