Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2017 15:30

19.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Halámky vyhrály čtvrtý zápas v řadě a přibližují se záchraně


Branky


0

Halámky chtěli navázat na poslední vítěznou šňůru i přesto, že jim chyběli tři hráči ze základu, jejich tradiční opory spolu s brankářem Závišem, když si všichni plnili pracovní povinnosti v zahraničí. Hosté ze Staré Hlíny také přijeli oslabení a tak se spíše očekával vyrovnanější průběh hry. Opak byl však pravdou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase bylo hotovo

Domácí vlétli do utkání a po centru M. Slavíka nedal střelecky disponovaný Ladislav Slavík žádnou šanci Rychlému v bráně hostí a již ve 2. minutě bombou z voleje poslal domácí do vedení 1:0. Hned v 7. minutě opět M. Slavík našel na středu 16-ky P.Trska, který však mířil pouze do středu brány a golmana hostí tak neohrozil. Ve 13. minutě si oba bratři Slavíkové vyměnili role a centroval mladší Ladislav a stačilo nastavit nohu, bohužel M. Slavík odhadl situaci jinak a gol z toho nebyl. Ve 24. minutě našel dlouhým pasem L. Slavík středopolaře J. Herzoga, ten obešel i brankáře a předložil Dudovi, který vystřelil, ale obrana hostí stačila odvrátit z prázdné brány. Až ve 30. minutě se dostala ke slovu také Stará Hlína, ale razantní střelou z trestného kopu domácího náhradního golmana Adensama neohrozila. V tomto rozmezí cca 10 minut se hosté dostávali pomalu do hry, ale vše jim překazil výborně zahraný rohový kop od L. Slavíka na který si naběhl jeho bratr Michal Slavík a umístěnou hlavou k tyči nedal v 39. minutě šanci Rychlému 2:0 pro domácí. O další čtyři minuty později svou parádní přihrávkou vybídl ke skorování záložník J. Herzog útočníka Tomáše Trska a ten nepohrdl. Prohodil si vyběhnutého golmana a do prázdné zvýšil na 3:0. Minutu před koncem poločasu se k velkému sólu odhodlal benjamínek v obraně domácích K. Juráň a několika narážečkami se dostal z půle hřiště až k zakončení. To však zlikvidoval golman hostí. Halámky si tak do poločasu vytvořili dobrý náskok a do šaten odcházeli za stavu 3:0.

Nakonec z toho byl "bůr" pro Starou Hlínu

Namlsaní domácí nechtěli ponechat nic náhodě a dále udávali tempo a průběh hry. Především střelecky disponovaný Ladislav Slavík byl k nezastavení a ve 48. minutě přímo z rohu vstřelil čtvrtý gól Halámek za přispění hostujícího beka, který tečoval míč a ten proklouzl mezi nohama Rychlého do sítě 4:0. Prakticky celý druhý poločas se již odehrával za stálého deště a znepříjemňoval tak hru. To ovšem nevadilo s chutí hrajícím Halámkám a v 51. minutě po dalším centru L. Slavíka nezužitkovali vyloženou šanci nejprve M. Slavík a poté Pavel Trsek. V 62. minutě se k hattricku propracoval Ladislav Slavík, když mu gólovku vypracoval Pavel Trsek a prvně jmenovaný upravil na konečných 5:0. Do hry se také dostali ostatní domácí hráči a ti co dnes nastoupili za chybějící opory je dokázali plně nahradit a vybojovat tak další důležité vítězství v boji za záchranou soutěže.

AUTOR: Jiří Samec



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Halámky/Hranice
Jiří Samec: Potvrdili jsme výbornou formu z posledních zápasů a po zásluze vyhráli. Očekávali jsme těžší průběh hry, protože Stará Hlína má kvalitní zkušené mužstvo a nám hlavně chyběli tři hráči ze základu včetně golmana Záviše. Hosté dle informací však také přijeli oslabeni a tak se čekalo na rozuzlení. Do zápasu jsme vstoupili více než dobře a střelecky disponovaný L. Slavík postupně nastřílel hattrick. V poločase jsme vedli 3:0 a ti hráči co nahradili naše chybějící, zaslouží poděkování, protože je plně nahradili. Dokázali jsme vymazat střelce Šroma a dobrou hrou se prezentovali Kubák s Pavlem Trskem. V brance neměl moc práce náhradní golman Adensam. Momentálně jsme s výsledky i předváděnou hrou spokojeni, do záchrany v soutěži je však stále daleko a držíme se při zemi vzhledem k dalším zápasům.Teď se již soustředíme na domácí zápas s aspirantem na postup Studenou.




Sestavy


TJ Sokol Halámky/Hranice
R. Adensam [-] - P. Kollmann [-] , R. Duda [-] , K. Juráň [-] - J. Herzog [-] , J. Macho [-] - L. Slavík [-] (85. J. Slonek [-] ) , T. Trsek [-] (49. R. Šimek [-] ) - M. Slavík [-] , P. Trsek [-] (60. J. Valíček [-] ) , P. Kubák [-]

FK Stará Hlína
P. Rychlý [-] - J. Šimkovský [-] , P. Makovička [-] , D. Novák [-] , M. Ködel [-] - V. Hanzal [-] , V. Hadač [-] (69. J. Korbel [-] ) , M. Šauer [-] , T. Macho [-] - V. Marek [-] , O. Šrom [-] (46. M. Vičan [-] )

ŽK: 54. L. Slavík - 56. M. Šauer , 74. M. Ködel .
Hráči zápasu: P. Kubák , L. Slavík .
Počet diváků: 73. Rozhodčí: ŠVEC Bohumil - KOŘÍNEK Luboš, KOUDELKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.