3:1
(1:0)
80. L. Slavík (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 15:00

8.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studená na svém hřišti přehrála Halámky


Branky


36. P. Maška , 65. J. Šimánek , 75. J. Šimánek - 80. L. Slavík (p.)
0

Studená přivítala na svém hřišti Halámky. Hostům se zatím výsledkově nedaří a proto byla domácí Studená mírným favoritem utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Studená vedla o gól

Hosté z Halámek tentokrát přijeli do Studené pouze z 11-ti hráči a na střídačce byl připraven pouze vedoucí mužstva J. Samec. Bohužel se rozšířila marodka o další 2 hráče a 3 si pro změnu plnili pracovní povinnosti. Chybělo tedy 9 hráčů. Vysněná alespoň remíza však pro hosty nebyla až tak nemožná. Domácí začali předpokládaným náporem, ale prakticky do 36. minuty nic tutového neměli. To hosté byli sice pod tlakem, ale z nenápadných ojedinělých akcí se mohli radovat hned ve 13. minutě, kdy se prosadil z pravé strany Novák, ale střelou po zemi jen těsně minul branku. Na to v 16. minutě opět Novák poslal míč pod sebe na penaltu, kde tvrdou ranou našel M. Slavík pouze gólmana domácích Duchoňe, který míč vyrazil na roh. Halámkám prostě zatím není přáno a nedokážou využít své šance. To bylo totiž z jejich strany v 1. poločase vše. A pak přišla zmiňovaná 36. minuta, kdy se po levé straně prohnal Patrik Maška, zasekl a rozvlnil síť. 1:0 pro domácí. To bylo v prvním poločase vše.

Domácí potvrdili převahu

Druhý poločas a celý zápas prakticky rozhodla 64. minuta, když dostal před šestnáctku míč hostující Slonek, podržel si míč na vápně, vystřelil na domácího gólmana. Ten míč pouze vyrazil před sebe, ale M. Slavík nedokázal přehodit gólmana Duchoně. Kdyby situaci řešil nekompromisně tvrdou ranou bylo by pravděpodobně srovnáno. Pak se ještě snažil vrátit míč před bránu, protože míč stále byl ve hře, z toho se však již nic nestalo a nakonec Duchoň dokázal míč zkrotit. A tento moment rozhodl celý zápas, protože ihned po výkopu z brány se dostal míč k výborně hrajícímu Josefu Šimánkovi a ten zvýšil na 2:0. Od této chvíle se Halámky definitivně složili a domácí zahodili další minimálně 3 vyložené šance, kdy je vždy vychytal dobrými zákroky hostující brankář Záviš. Přišla však 75. minuta, kdy ztratil míč halámský bek Adensam, ten se postupně dostal až k nekompromisnímu domácímu snajprovi Šimánkovi a ten se v letošní sezoně nemýlí a zvýšil na 3:0. Ojedinělou akcí hostí, kdy se dlouhý míč dostal až za domácí beky byla 80. minuta, když byl ve vápně faulován M. Slavík a jeho bratr Ladislav Slavík korigoval z penalty na konečných 3:1 pro domácí. Poslední vážnou akcí v zápase byla 84. minuta, když domácí hráč nedokázal ani do prázdné na dvakrát umístit balon. Pokaždé byl na místě Záviš. Domácí tedy vyhráli zaslouženě, protože mají ve svém středu především rozdílového hráče Šimánka a dokázali proměnit nabídnuté šance. U hostů odehrál výborný zápas záložník Radek Brůha a byl jejich nejlepším hráčem, dobře si vedl i útočník Slonek, který nastoupil s nemocí. Hostům to však k zisku bodů nestačilo.

 



Ohlasy k zápasu


FK Studená
Petr Adamec: Dnes jsme vyhráli naprosto zaslouženě, po celý zápas jsme byli lepší. Ve 36. min jsme se ujali zaslouženě vedení díky přesné přihrávce Šimka na střelce gólu Patrika Mašku. Ve druhé půlce jsme ještě zvýšili obrátky a měli jsme další obrovské šance. Hlavně Tomáš Lindourek dneska pálil jednu šanci za druhou. Na druhou stranu perfektně nachystal oba góly pro Pepu Šimánka. Mrzí mě jen, že jsme zbytečnou penaltou deset minut před koncem pokazili čisté konto Karlovi Duchoňovi, který nás při jediné šanci hostů podržel za stavu 1:0. Halámky/Hranice dle mne nepatří na poslední místo, ale dnes toho u nás příliš nepředvedli. Tomáš Lindourek díky své chuti hrát neměl dnes na hřišti konkurenci, chyběl tomu jen gól.

TJ Sokol Halámky/Hranice
Jiří Samec: Přál jsem si remízu, kterou jsem i tipoval před tímto kolem v expert tipu a nebyla až tak nemožná, kdybychom netrpěli na naši bolest a to je neproměňování jasných gólovek. Ovšem podstatném rozhodla 65. minuta, když jsme ještě drželi udržitelný stav 1:0 pro domácí a měli šanci na srovnání stavu.To by ovšem musel svou tutovku proměnit M. Slavík a možná, že by pozdější průběh zápasu vypadal jinak. Domácí, ale ihned utekli na rozdíl dvou branek a další skvělé možnosti nevyužili.To už jsme byli rozložení, víc jsme otevřeli hru a vzadu byl velký průvan. Studená má rozdílového hráče Šimánka a ten se pak ještě prosadil i podruhé. Bohužel nám chybělo 9 hráčů, kdy se nám rozšířila marodka, jeden měl stopku za ČK a další si plnili pracovní povinnosti.Takže jsem na střídačku musel i já.Výborný zápas odehrál Radek Brůha, který byl naším nejlepším hráčem, špatně si nevedl ani Jirka Slonek. Bohužel některé opory nám výrazně chyběli, i přesto si myslím, že na poslední místo OP nepatříme a budeme dál tvrdě makat a bojovat. Domácím gratuluji k vítězství, když vzhlédnu k průběhu zápasu a proměněním svých šancí.



Sestavy


FK Studená
K. Duchoň [-] - L. Makovička [-] , J. Pospíšil [-] , M. Bartoň [-] (82. R. Popelínský [-] ) , P. Šimek [-] - M. Pelej [-] (75. K. Reidl [-] ) , P. Maška [-] (60. J. Šára [-] ) , K. Mitas [-] , T. Lindourek [-] - J. Šimánek [-] , D. Krasnovský [-] (70. L. Danyi [-] )

TJ Sokol Halámky/Hranice
D. Záviš [-] - P. Kollmann [-] , R. Brůha [-] - P. Novák [-] , J. Macho [-] - - J. Slonek [-] , M. Slavík [-] , L. Slavík [-] , K. Decker [-] , R. Duda [-] , R. Adensam [-]

ŽK: 30. P. Maška - 20. M. Slavík , 39. R. Duda , 74. P. Novák .
Hráči zápasu: J. Šimánek , T. Lindourek - R. Brůha .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: CHVÁLA Michal - MELZOCH David, NEČEDA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.