2:1
(1:0)
63. R. Kubec
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 17:00

28.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměř porazila Rychnov a drží náskok na druhém místě


Branky


36. J. Holub , 67. M. Exnar - 63. R. Kubec
0

V domácím utkání hostili fotbalisté Jaroměře tým Rychnova. Domácí potřebovali získat body, aby si udrželi náskok na druhém místě před dotírajícím týmem Kratonoh.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivita Jaroměře přináší vedení

Jaroměř si byla vědoma důležitosti každého zápasu, a tak se od prvních minut nehanala do bezhlavých útoků, které by mohly otevřít prostory v jejich obraně. Místo toho domácí vyčkávali a snažili se postupně zvyšovat obrátky a zatalčit soupeře z Rychnova. V 9. minutě se Lukáš Böhm pokusil přelobovat rychnovského brankáře Marka Pěničku, jeho pokus však skončil nad brankou. V 15. minutě se osmělili i hosté, k hlavičce se dostal rychnovský Jan Vrána, jeho pokus ale dokázal zblokovat obránce Jaroměře Pavel Ruml.

Změna skóre přišla v 36. minutě, kdy centr Jana Bana našel další ho Jana, tentokrát Holuba, který tvrdou ranou prostřelil brankáře Pěničku a poslal Jaroměř do vedení. Ještě do poločasu mohli domácí svůj náskok navýšit, Matěj Exnar, který šel sám na brankáře Pěničku ale neuspěl, a domácí se tak museli spokojit s poločasovým vedením 1:0.

Jaroměř se nepoložila a vzala si vedení zpět

I v úvodu druhé půle se jaroměřský Böhm pokusil překonat brankáře hostí lobem, ani teď však nebyl úspěšný a jeho pokus skončil mimo tři tyče. Jaroměř se dostávala do stále nebezpečnějších šancí, v 55. minutě se Exnar ocitl před prázdnou brankou Rychnova, v těžké pozici ale nedokázal usměrnit balon do sítě. Místo navýšení náskoku tak přišlo vyrovnání Rychnova, v 63. minutě se u zadní tyče jaroměřské branky zjevil Roman Kubec, který tvrdou ranou vyrovnal na 1:1.

Fotbalisté Jaroměře věděli, že s remízou rozhodně nemohou být spokojeni, a tak ještě zvýšili své úsilí o vstřelení branky. V 67. minutě dostal od Viléma Rupricha přihrávku Matěj Exnar, dlouho to vypadalo, že ideální moment k zakončení už propásl, nakonec ale našel vhodný cíl, zamířil a přesnou ranou k tyči vrátil domácím vedení. Rychnov se snažil o další vyrovnání, obrana Jaroměře ale působila velmi jistým dojmem a hosty prakticky k ničemu nepouštěla, Jaroměř naopak hrozila z rychlých brejků, jeden z nich se nepodařilo proměnit Banovi, domácí tak zvítězili 2:1 a udrželi si náskok před pronásledovatelem z Kratonoh. 



Sestavy


FK Jaroměř
M. Ondráček [-] - P. Novák [-] (82. M. Petráček [-] ) , J. Hrobský [-] , P. Ruml [-] , A. Horák [-] - V. Ruprich [-] , M. Michálek [-] , L. Böhm [-] (74. O. Častvaj [-] ) , J. Holub [-] - M. Exnar [-] , J. Bano [-]

FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
M. Pěnička [-] - M. Pups [-] , M. Bárnet [-] , R. Kubec [-] , L. Brandejs [-] - J. Počtýnský [-] , S. Pohl [-] , M. Semerád [-] , J. Nosek [-] - J. Vrána [-] (74. J. Jedlinský [-] ) , L. Volný [-]

ŽK: 61. J. Hrobský - 48. M. Semerád , 54. R. Kubec , 74. L. Brandejs .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.