2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2015 17:30

16.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychnov doma porazil Lázně Bělohrad


Branky


0

Rychnov nad Kněžnou hostil Lázně Bělohrad, které potřebují každý bod, aby se příblížily jistotě záchrany. Hosté však v Rychnově prohráli 2:0 a stále jsou ohroženi sestupovým strašákem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí trestali zaspání hostů

V prvním poločase hráli hosté hodně pasivně, čímž dali soupeři možnost dostat se do tempa. Rychnov byl lepším a aktivnějším týmem, což se projevovalo na nebezpečí před hostující brankou. Na první gól zápasu se přesto čekalo až do 27. minuty. V té době dostal Jiří Počtýnský střílenou příhrávkou míč do pokutového území a tvrdou ranou nedal brankáři Lázní Marku Gallovi šanci.

Po obdržené brance se hosté snažili něco udělat se svou předváděnou hrou a pokoušeli se o aktivnější přístup. Když už se ale dostávali před branku domácích, zradila je finální přihrávka, která místo útočícího hráče nacházela rukavice brankáře Rychnova Marka Pěničky, ten se předvedl ve 32. minutě, kdy vyrazil tvrdou a prudkou střelu Lázní na rohový kop. 

Ve zbytku poločasu už se žádný z týmů neprosadil, a do kabin se tak šlo za těsného stavu 1:0.

Čekání na protiútok do 86. minuty

Ve drzhé půli působili domácí hráči Rychnova možná až příliš jistým a vyčkávajícím dojmem. Rychnov nechával hrát soupeře s balonem na kopačkách a čekal na chyby a brejkové situace. Lázně Bělohrad ale nedokázaly využít vyšší držení míče v gólový úspěch. Jejich šance končily na kopačkách domácích obránců nebo nepřesnou či málo razantní střelou. 

Vyčkávací taktika se domácímu Rychnovu vyplatila v samotném závěru zápasu. V 86. minutě se u čáry dostal k míči Jakub Nosek a obloučkem poslal centr před bránu Lázní Bělohrad, kde se k míči dostal Jakub Jedlinský a druhou brankou uklidnil svůj tým. Minutu po vstřelené brance se domácí opět dostali ke střele na Gallovu branku, ten si však s nepříliš prudkou střelou poradil. V posledních minutách Lázně opět držely míč, ani tehdy si ale nedokázaly vypracovat jasnou gólovou příležitost, a utkání tak skončilo vítězstvím domácího Rychnova 2:0



Sestavy


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
M. Pěnička [-] - M. Pups [-] , M. Bárnet [-] , R. Kubec [-] , L. Brandejs [-] - J. Počtýnský [-] , S. Pohl [-] , M. Semerád [-] , J. Nosek [-] - L. Volný [-] (79. J. Vrána [-] ) , M. Valášek [-] (57. J. Jedlinský [-] )

SK Lázně Bělohrad
M. Gall [-] - J. Šoufek [-] , T. Blažek [-] , T. Berger [-] , J. Wagenknecht [-] - J. Lánský [-] , P. Kazda [-] , L. Šrám [-] , J. Loner [-] - M. Rychecký [-] , J. Odvárko [-] (45. R. Šorm [-] )

ŽK: 83. P. Kazda .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.