Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2015 17:30

16.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Město zvítězilo na hřišti Dobrušky


Branky


0

O záchranu bojující Dobruška dostala v minulém kole devítigólový výprask od Olympie. Nové Město prohrálo v Rychnově. Ve středeční dohrávce 16. kola si tak oba týmy chtěly po nepovedeném víkendu spravit chuť. V brankově bohatém zápase byli nakonec úspěšnější hosté. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlažný rozjezd, povedený závěr poločasu od Nového Města

Úvod utkání vyšel lépe domácí Dobrušce, která byla po zásluze odměněna vedoucí brankou. V 7. minutě se ve svých kličkách utopil hostující obránce, čehož využil útočník Dobrušky Aleš Hašek, který míč vybojoval a z otočky ho pěkným centrem poslal přímo na nohu Romana Čopíka, který se ranou z hranice vápna nemýlil a poslal Dobrušku do vedení.  

Hostům netrvalo dlouho, aby se z obdržené branky oklepali a začali dotahovat tempo soupeře. Odměnou jim byla 28. minuta, kdy se díky přihrávce za obranu dostal k samostatnému úniku Pavel Sedláček a tváří v tvář gólmanovi Klofandovi nezaváhal a vyrovnal. Vyrovnávající branka přinesla neklid na domácí kopačky a naopak klid a chuť na kopačky hostů. Těm se podařilo ještě do poločasu otočit skóre ve svůj prospěch. Ve 44. minutě došlo k hrubé chybě v obraně Dobrušky, kdy bránící hráč pouštěl míč za sebe, kde však číhal Adam Lelek, který z bezprostřední blízkosti poslal Nové Město do poločasového vedení 1:2

Budování náskoku Nového Města a stíhací jízda Dobrušky

V prvních minutách druhé půle už se hosté poučili, pohlídali si svá zadní vrátka, a dokonce se jim podařilo i zahrozit. V 51. minutě se dva hráči hostů dostali k brejku proti jedinému bránícímu hráči Dobrušky, Pavel Srubjan nejprve přihrál spoluhráči, který jej v protiútoku doplňoval, ten mu vzápětí míč opět vrátil a Pavel Srubjan prostřelil gólmana Dobrušky Klofandu. 1:3 pro Nové Město.

S dvoubrankovým náskokem se hostům hrálo o poznání klidněji, další navýšení skóre navíc přidali v 66. minutě, kdy sice neproměnili další ze samostatných úniků vstříc brance Dobrušky, akci ale nakonec dokončil střídající Milan Jirásek, který po prudké přihrávce na hranici malého vápna zvýšil už na 1:4.

Po sedmdesáti minutách hry však přišel výpadek hráčů Nového Města, kteří tak ještě připustili menší drama. V 72. minutě dostal Aleš Hašek vzdušnou přihrávku do vápna, zpracoval ji a ve skluzu dokázal snížit na 2:4. Dobruška povzbuzená snížením dostala nový náboj a hned o tři minuty později se opět radovala. V 75. minutě dostala Dobruška příležitost zahrávat přímý kop zhruba sedm metrů od hranice pokutového území. K míči se postavil Jakub Mikušík a povedenou střelou do pravého horního rohu snížil na rozdíl jediné branky.

V 81. minutě ale přišla pro Dobrušku velká komplikace, samostatně unikajícího hráče hostí zastavil nedovoleným způsobem Filip Šotola, který za svůj zákrok viděl červenou kartu. Oslabená Dobruška stále bojovala, ale vyrovnat už se jí nepodařilo. 

 



Sestavy


SK Dobruška
J. Klofanda [-] - M. Bohuňovský [-] (60. V. Malý [-] ) , A. Zilvar [-] , P. Krahulec [-] , F. Šotola [-] - J. Macek [-] (80. O. Polák [-] ) , P. Effenberk [-] , J. Mikušík [-] , M. Dostál [-] - R. Čopík [-] (86. M. Štětina [-] ) , A. Hašek [-]

MFK Nové Město nad Metují
V. Krunčík [-] - P. Sedláček [-] (89. M. Hofman [-] ) , V. Jelen [-] , D. Junek [-] (85. J. Koza [-] ) , P. Srubjan [-] - P. Zákravský [-] , L. Zákravský [-] , M. Klikar [-] , A. Lelek [-] - V. Maur [-] (57. M. Jirásek [-] ) , L. Kudláček [-]

ŽK: 88. A. Hašek . ČK: 80. F. Šotola .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.