2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 17:00

27.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychnov doma porazil Nové Město, a pojistil si tak klidnou dohrávku ve středu tabulky


Branky


0

Toto kolo proti sobě postavilo dva tabulkové sousedy - osmý Rychnov a deváté Nové Město. Oba soupeři už mohou hrát v relativním klidu...relativním. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poklidné vedení 1:0

Domácí Rychnov vkročil do zápasu lepší nohou, dostávali se více do šancí než jejich soupeř a byli nebezpečnější. V 19. minutě zaznamenali rychnovští první střelecký úspěch. Po rozehrávce přímého kopu se míč dostal do vápna Nového Města, kde došlo k sérii několika obranných i útočných, když se míč konečně usadil na hrací ploše, dostal se k němu rychnovský Valášek a pěkným lobem přehodil brankáře hostí Krunčíka. Hosté se k šancím dostávali jen zřídka, a tak se oba týmy rozešli za poločasového skóre 1:0. 

Poklidná pojistka na 2:0

Ve druhém poločase byl obraz hry podobný tomu z první půle, Rychnov kontroloval hru a Novému Městu se nedařilo vytvářet si šance, když už si nějaké ojedinělé příležitosti vytvořili, tak vyhořelo jejich zakončení. V 79. minutě tak přišlo pojištění relativně klidného vítězství domácích. Po lehce uspávací kombinaci domácích ve středu hřiště přišel dlouhý nákop brankáře Pěničky, prodloužení hlavou na Jedlinského, který se dostal do samostatného úniku a ještě před hranicí pokutového území vypálil nekompromisní ránu, a v 79. minutě tak zvýšil na konečných 2:0 pro domácí Rychnov.



Sestavy


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
M. Pěnička [-] - M. Pups [-] , R. Kubec [-] , M. Bárnet [-] , L. Brandejs [-] - J. Počtýnský [-] (50. D. Trejtnar [-] ) , M. Semerád [-] , S. Pohl [-] , J. Nosek [-] - L. Volný [-] , M. Valášek [-] (55. J. Jedlinský [-] )

MFK Nové Město nad Metují
V. Krunčík [-] - P. Sedláček [-] , V. Jelen [-] , D. Junek [-] (76. M. Hofman [-] ) , A. Lelek [-] - P. Zákravský [-] , M. Jirásek [-] (61. V. Maur [-] ) , L. Zákravský [-] , M. Klikar [-] - L. Kudláček [-] , D. Nejman [-]

ŽK: 74. M. Semerád .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.