2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 17:00

26.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Broumov získal tříbodovou záchrannou vestu a stále plave


Branky


0

Nedělní zápas byl pro Broumov více svazující kvůli tomu, že znali výsledky svých soupeřů v boji o záchranu - pro Broumov to nebyly příznivé výsledky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nervozita a důležitost okamžiku byla na domácích hráčích znát hlavně v prvním poločase, kdy Broumovu vázla kombinace. V dalším průběhu utkání ale začal Broumov získávat jistotu a půdu pod nohama. Domácí se dostávali do šancí a jednu z nich přeměnili v brankovou radost - ve 24. minutě se prosadil záložník Wilke. V úvodu druhé půle měli domácí na svých kopačkách stoprocentní šanci, kterou však nevyužili. Ke slovu se tak prakticky poprvé dostali hosté a bylo to slovo velmi zvučné - v 54. minutě se o vyrovnání postaral Jedlinský. O to, že všechny body zůstanou v Broumově se v samotném závěru utkání postaral středový hráč Broumova Šimon, jeho branka tak znamená životně důležité tři body pro Slovan Broumov, který se sice stále nachází na předposlední příčce, neztrácí však kontakt na týmy před sebou. 



Sestavy


TJ Slovan Broumov
J. Drahorád [-] - O. Gago [-] , J. Kotyza [-] , J. Schubert [-] , J. Michálek [-] - E. Wilke [-] , J. Šimon [-] , J. Mucha [-] (69. T. Mucha [-] ) , D. Svoboda [-] (46. J. Semerák [-] ) - L. Hanzlík [-] , J. Kuchta [-] (75. M. Gago [-] )

FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
M. Pěnička [-] - T. Mondík [-] , T. Polívka [-] , L. Brandejs [-] , .. Pops [-] - M. Valášek [-] , J. Nosek [-] , S. Pohl [-] , L. Volný [-] (46. J. Jedlinský [-] ) - M. Semerád [-] , J. Počtýnský [-]

ŽK: 86. L. Brandejs .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.