Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

3.0

Zázemí

--

Zruč upevnila druhou příčku v tabulce a odskočila Dýšině


Branky


50. J. Trnka (p.)
0

Od zápasu druhého a třetího týmu tabulky se čekal vyrovnaný boj o druhou příčku. Vyrovnaná hra nakonec opravdu byla, gól diváci však viděli jen jeden. Hosté ze Zruči dokázali proměnit penaltu a ubránit hubenou výhru, odvážejí tak důležité tři body a odskakují Dýšině o čtyři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Jak bylo očekáváno, tak se začalo i hrát. Vyrovnaný fotbal od samého začátku. Šancí sice nebylo k vidění tolik. Oba týmy dokázali dobře kombinovat, do střeleckých pozic se ale nedostávali. Dýšina měla dvě velké šance, kdy využila chyb v obraně hostí, ale v bráně byl bezchybný Václav Klik, který svými zákroky skvěle podržel Zruč a udržel si čisté konto. Na druhé straně se musel prokázat i Josef Fiala, který také během první půle neinkasoval a do šaten tak oba týmy odcházely po první pětačtyřicetiminutovce za vyrovnaného bezbrankového stavu.

Druhý poločas

Začátek druhé půle se stále nesl ve vyrovnaném herním duchu. Bezbrankové skóre nakonec konečně změnili hráči Zruči. V 50. minutě se po kopnutém rohu dopustila obrana Dýšiny faulu ve vápně a kopala se tedy penalta. K té se postavil Jan Trnka a bezchybně umístil balon za záda Fialy – 0:1. Po inkasovaném gólu začala Dýšina hrát aktivněji. Zruč hrozila jen z brejků a hrálo se na její půli. Hosté však dokázali hubené vedení udržet až do závěrečného hvizdu a proto si tak odvážejí velice důležité tři body.

 

Zruč je v tabulce druhá s 23. body. Dýšina odskočila, s 19. body je třetí.



Ohlasy k zápasu



TJ Zruč B
Petr Řezáč: První půle byla hodně vyrovnaná, šance Dýšiny naštěstí zneškodnil gólman Klik. Většinu druhé půle už ovládala Dýšina, ale dokázali jsme udržet jednogólové vedení a upevňujeme si druhou příčku.



Sestavy


FK Dýšina
J. Fiala [-] - J. Mužík [-] , J. Šesták [-] (80. P. Bruj [-] ) , V. Nový [-] , K. Soukup [-] (63. F. Vetešník [-] ) , J. Soroka [-] , P. Kolář [-] - J. Špánek [-] , V. Muzika [-] (72. J. Šesták [-] ) , V. Totzauer [-] - T. Křen [-] -

TJ Zruč B
V. Klik [-] - Z. Boháč [-] , J. Trnka [-] , T. Pokladník [-] (86. O. Mašek [-] ) , M. Fryček [-] , M. Liška [-] (63. J. Přibyl [-] ) , M. Lang [-] (46. K. Kazda [-] ) , M. Trnka [-] , T. Valenta [-] (60. K. Trnka [-] ) , P. Musil [-] , M. Klail [-] (75. V. Pavel [-] )

ŽK: 83. V. Nový .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Janda Marek - HAČKA Jakub, SCHINGLER Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.