2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradiště si doma poradilo s Černicemi a po třech zápasech znovu vyhrálo


Branky


0

Hradiště po třech nevydařených zápasech našlo fotbalové kvality ze začátku sezony. Tabulkově slabší Černice doma porazili hráči Tornáda rozdílem dvou gólů a posunují se na devátou příčku tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Hned v první minutě zahrozili domácí.  V koncovce ale selhali a první gólová příležitost tak vyzněla naprázdno. Avšak o poznání lépe zápas začali hosté, kteří měli z počátku mírnou převahu v poli. Z toho pramenilo několik autových vhazování u vápna Tornáda a také pár rohů, které byly sice nebezpečné, ale obrana Hradiště v čele s brankářem Bejčkem pracovala dobře. Postupem času se hra v poli vyrovnala, zakončení však oboum celkům nevycházelo. Až ve 21. minutě po rohovém kopu a hlavičce domácích golman míč jen vyrazil a Martin Furár nekompromisně poslal Tornádo do vedení - 1:0. Čisté konto domácích zachránil ve 25.minutě gólman Bejček, který zlikvidoval nebezpečnou šanci Černických. Ve 41.minutě obral Vávra o balon stopera hostí a i přes jeho snahu jej zastavit za každou cenu nebezpečně vypálil. Balon ale skončil těsně vedle brány. V nastavení se ještě Černice nadechli k dvěma rohovým kopům, ale síť Hradiště se nerozvlnila. Do šaten tak šli za výhodnějšího stavu domácí.

Druhý poločas

Do druhé půle nastoupili aktivněji domácí. V 50. minutě Černice nešťastně připravili šanci Janu Biharimu a ten korunoval vydařený výkon brankou na 2:0. Hosté se pokusili o snížení vydařeným lobem, který ale Bejček vyrazil nad bránu. Následovalo několik šancí domácích, hosté hrozili dvakrát z brejku. V 80. minutě se po kombinační akci trefil Filip Šperl, gól však nebyl kvůli odmávanému ofsajdu uznán. Hosté se ke konci pokoušeli o tlak, ale Tornádo vyztužilo obranu a dvoubrankový náskok si udrželo, naopak ještě hrozilo z brejků.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Hradiště: Výhra je zasloužená, výkon celého mančaftu byl velmi slušný, bojovný, důrazný a konečně jsme se prosadili i střelecky.




Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
P. Bejček [-] - O. Houdek [-] , M. Furár [-] , D. Červený [-] , D. Vávra [-] , O. Pytlík [-] , J. Bihary [-] (85. M. Laštovka [-] ) , S. Chudáček [-] , M. Drahoňovský [-] (52. M. Valeček [-] ) , P. Kočí [-] (65. F. Šperl [-] ) , J. Ženíšek [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice B
J. Tománek [-] - K. Kuncl [-] (62. T. Václavík [-] ) , L. Táborský [-] , J. Davídek [-] , V. Holeček [-] (46. M. Vujovič [-] ) , M. Macháček [-] , T. Engl [-] , M. Engl [-] , K. Kaňák [-] , J. Šašek [-] , M. Větrovský [-] (59. J. Švenda [-] )

Počet diváků: 60. Rozhodčí: Adamčík Miroslav - VOLF Karel (N), KRÁL Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.