Zruč potvrdila postavení v tabulce a porazila Plzenec 4:2


Branky


10. K. Trnka , 15. K. Kazda , 36. K. Kazda , 83. T. Valenta - 8. M. Vaněk , 70. J. Csengö (p.)
0

Hráči Zruče na domácím hřišti dokázali porazit Plzenec, který v posledních kolech předvádí velmi dobré výsledky. Domácí si tak připisují další tři body a zaujímají druhou příčku v tabulce. Plzenec je bez zisku bodů předposlední.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Do utkání nastoupily aktivně oba celky. Na gól diváci nemuseli dlouho čekat. Po brejkové situaci totiž Plzenečtí překvapili už v 8. minutě, kdy dostal míč za záda Hodana Milan Vaněk – 0:1. Domácí ale dokázali vzápětí odpovědět. Po akci z levé strany dostal centr před bránu Karel Trnka a srovnal skóre utkání na 1:1. Zruč dokázala využít aktivity i zanedlouho v 15. minutě, kdy znovu po akci ze strany překonal gólmana Csenga tentokrát Karel Kazda a zvýšil na 2:1. Domácí hráči převzali aktivitu na své kopačky a první půli předváděli lepší fotbal. Plzenec hrozil spíše z brejků. Vedení Zruče v prvním poločase navíc dovršil Karel Kazda svým druhým gólem, který byl podobný předchozímu. Poradil si s centrem ze strany a rozvlnil síť Plzence – 3:1. Do šaten tak šli domácí hráči za slušného dvougólového náskoku. Plzenec ale předvedl bojovný výkon a zápas ještě určitě nevzdával.

Druhý poločas

Do druhé půle nastoupili Zručtí laxně. Spokojeni s momentálním skóre přestali kombinovat a do popředí se dostali hosté. Byli jasně lepším týmem a situace z první půle se obrátila. Zruč hrozila z brejků, zato Plzenec rozvíjel akce na soupeřově půli. Gólový zápis ale padl až v 70. minutě, kdy se po faulu ve vápně postavil k míči gólman Plzence a zároveň kapitán Jan Csengö a překonal svého protějška v bráně Zruče Petra Hodana – 3:2. Plzenec ještě několikrát zahrozil a vyrovnání nebylo daleko. Domácí ale nakonec přesto dokázali vytěžit z brejkové situace v 83. minutě. Plzenec otevřel obranu, dlouhou nahrávku za beky dostal Tomáš Valenta a s přehledem zajistil výhru domácího celku za skóre 4:2. Plzenec po nevyužitých šancích a inkasovaném gólu už nenapadal tak aktivně a proto už se gólový zápis nepřepsal.

 

Zruč bere tři body a je v tabulce druhá. Plzenec je na předposlední příčce.



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč B
Petr Řezáč: V první půli jsme měli územní převahu, bylo tam i dost neproměněných šancí. Plzenec pro nás nešťastně dal první branku, naštěstí jsme dokázali vzápěti vyrovnat a následně i otočit. Druhá půle z naší strany nebyla povedená, Plzenec byl jasně lepším celkem.




Sestavy


TJ Zruč B
P. Hodan [-] - V. Pavel [-] , P. Musil [-] (56. Z. Boháč [-] ) , M. Klail [-] (59. M. Fryček [-] ) , J. Přibyl [-] , O. Mašek [-] (72. J. Trnka [-] ) , M. Trnka [-] , K. Trnka [-] (86. M. Liška [-] ) , K. Kazda [-] (46. M. Lang [-] ) , T. Valenta [-] , J. Trnka [-]

SK Starý Plzenec B
J. Csengö [-] - M. Šiling [-] (70. S. Rehák [-] ) , M. Vaněk [-] (36. P. Batěk [-] ) , D. Diviš [-] (59. A. Veselý [-] ) , M. Mertl [-] , M. Směšný [-] , T. Brejcha [-] , J. Duspiva [-] (88. L. Pištěj [-] ) , M. Pícka [-] , P. Menšík [-] (86. M. Šulc [-] ) , R. Trylč [-]

ŽK: 40. V. Pavel , 44. K. Kazda , 59. J. Trnka , 66. M. Trnka - 38. M. Pícka .
Místo: Zruč. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Schingler Milan - CHLÁDEK Jaroslav (N), JÍRA Patrik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.