Lhota byla produktivnější, Union odjíždí bez bodů


Branky


0

Utkání nabídlo slušnou podívanou, bylo několik akcí na obou stranách, Union však nedokázal proměnit většinu šancí. Lhota tak potvrdila první příčku tabulky a stále jasně vede.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Do první půle nastoupili jasně aktivněji domácí hráči. Domácí fans se mohli radovat už v 9. minutě, kdy po závoru před bránou Marka Horna dorážel do brány Michael Křížek a otevřel gólový vývoj zápasu – 1:0. A jako obvykle, Michael Křížek nezůstal pouze u jedné branky. V 16. minutě přidal svůj druhý gól. Po akci zleva zatáhl míč k vápnu Shamir Litaev, přihrál Křížkovi, který obešel obránce a neomylně umístil k tyči – 2:0, Křížek si tak znovu pojistil první příčku v tabulce střelců, trefoval se už po šestnácté! Lhota byla stále aktivnějším mužstvem, na tříbrankové vedení přidal Miroslav Kučera, znovu nahrával Litaev, tentokrát na Davida Křížka, ten vstřelil do tyče, k odraženému míči se dostal znovu, vyražený míč se dostal ke Kučerovi a ten už neomylně zvýšil na 3:0. Union se po třetí inkasované brance zvedl. Ikdyž se dostával na soupeřovu půli spíše z brejků, hrozil gólem víc než doposud. A snižovací branka přišla. Po faulu ve vápna na Petra Šimanu se k míči postavil Martin Schumann, který poslal míč za záda Marka Kračmera – 3:1. Poslední gól první půle ale patřil znovu domácím. Ve 41. minutě se po kombinační akci prosadil Lukáš Čejka a zajistil tak svému týmu vedení 4:1. Do šaten tak šli za výrazně lepšího stavu Lhotští.

Druhý poločas

Lhota nastoupila spokojena s výsledkem. Domácí tak ve hře polevili a míč na své kopačky převzali Unionští. Hosté předvedli několik šancí, bohužel pro ně ale chyběla produktivita. Většina končila v obraně Lhoty, v rukavicích Marka Kračmera nebo mimo bránu. Znovu se ukázalo známé „nedáš – dostaneš“ a i přes aktivitu Unionu, další střelec byl z domácích řad. V 54. minutě Jakub Záhrobský zvýšil na 5:1 a zajistil tak Lhotě poměrně snadný program na posledních 40 minut. Lhotští už nepouštěli Union do šancí tolik, hosté byli však pořád aktivnější. Bohužel pro ně ale branka přišla až příliš pozdě. V 83. minutě se trefil Karel Knaf, kdy Seidl pěkně přenesl hru přes celou šířku hřiště na nabíhajícího Kučeru, ten zatáhl k vápnu a poslal před branku centr na Knafa, jenž se trefil ze dvou metrů – 5:2. To ale na vyrovnání utkání už bylo příliš pozdě.

 

Utkání přineslo pěknou podívanou pro všechny diváky, tři body si zapisují Lhotští a vedou tak tabulku 19. body. Union spadl na sedmou příčku.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota B
Michael Křížek: První půle byla lepší z naší strany, v druhé půli jsme ale zbytečně polevili. Union se dostával do útoků, ale nebyl produktivní. My jsme naopak dokázali využít šancí a i díky tomu si připisujeme tři body.

TJ Union Plzeň
Petr Starý: Pro nás trochu smolný zápas, jehož výsledek předvedené hře úplně neodpovídá. Domácí se dvakrát trefili šťastně po zmatcích ve vápně po rohových kopech, my jsme naopak z podobných situací nevytěžili nic. Lhota byla lepší v první půli, po přestávce jsme ale hru srovnali a poslední půlhodinu jsme naopak byli lepší my.



Počet diváků: 20. Rozhodčí: Hodek Jakub - KÖNIG Michal, NEŠPOR Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.