Lhota potvrdila kvalitu a zůstává neporažena


Branky


0

Jak Slovan, tak celek Lhoty šly do zápasu neporaženi. Lhota v tabulce však o jeden bod vedla, z důvodu výhry Slovanu na penalty proti Dýšině. Odhady tipérů byly na straně domácího celku, ty se nakonec také vyplnily. Lhota dokázala vyhrát 5:2 a vévodí tak tabulce bez porážky a s úctyhodným skóre 16:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólově nabitý první poločas

Aktivně do zápasu vstoupily oba celky. První gólový střelec však nebyl, k chuti domácích fanoušků, v dresu Lhoty. Už v 5. minutě se totiž prosadil Michal Ráb, který dokázal dostat balon za záda Marka Kračmera a otevřel tak utkání příznivě pro Slovan – 0:1. Domácí se ale nenechali zahambit. Aktivitou sršely oba mančafty, bylo k vidění několik šancí na obou stranách. Mírně aktivnější Lhota si nakonec srovnávací branku vybojovala. V 13. minutě se prosadil Jakub Horník krásnou střelou z dvaceti metrů, která se odrazila od tyče přímo za záda gólmana Stupky, nejhezčí gól tedy přišel už v prvním poločase 1:1. Vyrovnaný stav vydržel necelou čtvrthodinu. Podruhé se Stupkova síť zavlnila v 25. minutě po akci Michaela Křížka, který po chybě obrany vybojoval ve velkém vápně balon a obstřelil golmana hostí – 2:1. Vedení domácích ale nevydrželo dlouho. V 30.minutě smazal jednogólové manko svým druhým gólem Michal Ráb, dal tak naděje Slovanu na výhru – 2:2.

 

Ty ale těsně před koncem poločasu ve 40.minutě zmrazil svým druhým gólem v zápase Michael Křížek, po rohovém kopu dopravil hlavou míč přímo za záda gólmana Slovanu – 3:2. A zanedlouho poté je potopil gólem do šaten Jakub Langer. Využil zmatku před bránou hostí a vyboxovaný balon přehodil placírkou za záda vyběhnutého Lukáše Stupky – 4:2

Domácí kontrolovali vedení

Do druhé půle nastoupily oba celky klidněji. Slovan se snažil dvoubrankové vedení domácích snížit, obrana a golman Kračmer však Lhotu vždy podrželi. Domácí si tak dokázali udržet vedení a dokonce dokázali přidat ještě jeden gól. Shamir Litaev po pěkné akci ze strany hřiště využil centru od spoluhráče a střelou do protipohybu gólmana překonal – 5:2. To byl poslední gól utkání.

 

Lhota tak potvrdila svou formu na začátku sezony, Slovan hrál kvalitně, na body to však nestačilo.      



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota B
Martin Varga: Dnes se nám zase tolik fotbalově nedařilo, kluci to ale dohnali bojovností. Slovan hrál velmi aktivně, proto jsme rádi, že si z utkání odnášíme tři body.




Počet diváků: 70. Rozhodčí: Schingler Milan - VOTRUBA Jiří, MIČAN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.