4:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 17:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dýšina potvrdila odhady tipérů a proti Černicím bere tři body


Branky


4. T. Křen , 65. V. Muzika , 74. T. Křen , 78. T. Křen - 38. J. Davídek
0

Před začátkem zápasu byly hostující Černice o bod před Dýšinou, díky vydařenému penaltovému rozstřelu proti Plzenci. Domácí ale ukázali, že doma hrát umí a ve druhém poločase naprosto ovládli hřiště. Z tohoto duelu vzešel také jediný tříbrankový střelec kola – Tomáš Křen.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní vstup od domácích, Černice ale udržely tempo a srovnaly

Do zápasu vstoupili lépe domácí hráči. Dýšina dokázala hned ze začátku utkání, že si jde pro výhru a zanedlouho po úvodním hvizdu poprvé rozveselila své fanoušky. Po kombinační akci dostal Tomáš Křen balon za černickou obranu a ve 4.minutě poprvé v zápase překonal gólmana Tománka – 1:0. Domácí se snažili hubené vedení znásobit, žádná z akcí ale síť hostí nerozvlnila.

Černice také nezaspaly, úvodní gól je nerozhodil a dokázali, že se budou o bodový zápis rvát. Brankář Dýšiny Fiala ale dokázal likvidovat všechny šance hostí. Vyrovnávací gól přišel až ke konci první půle v 38.minutě Jiří Fiala srovnal na 1:1 a poslal oba týmy do šaten za nerozhodného stavu. 

Dýšina šla úspěšně za výhrou

Z šaten vyšli jednoznačně aktivněji domácí. Bylo vidět, že před vlastním publikem chtějí urvat vítězství. Brankář Tománek musel několikrát Černice zachránit. Hosté stačili tempu Dýšiny až do 65. minuty, kdy skóroval Tomáš Muzika a zvýšil tak na 2:1. S jednogólovým vedením se ale domácí nespokojili. V 74. minutě totiž po kombinační akci přidal svůj druhý gól utkání Tomáš Křen a vykopal hrob nadějím Černic na vyrovnání – 3:1. A hned nato – v 78.minutě naděje hostujícíh na vyrovnání rovnou pohřbil, golmana Tománka totiž překonal potřetí 4:1.

Do konce zápasu už žádná branka nepadla. Dýšina kontrolovala vysoké vedení a připsala si tak zasloužené tři body. 

 



Ohlasy k zápasu


FK Dýšina
Petr Soroka: Předvedli jsme velmi dobrý výkon. V první půli soupeř dokázal držet tempo, ale v druhém poločase jsme je už dokázali přehrát. Určitě jsme rádi za zasloužené tři body.




Sestavy


FK Dýšina
J. Fiala [-] - P. Kolář [-] , K. Soukup [-] (54. P. Bruj [-] ) , J. Mužík [-] , V. Nový [-] , J. Šesták [-] (79. J. Šesták [-] ) - V. Totzauer [-] , J. Špánek [-] (85. R. Hrdina [-] ) , V. Muzika [-] , J. Soroka [-] (68. F. Vetešník [-] ) - T. Křen [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice B
J. Tománek [-] - T. Valm [-] , J. Král [-] , J. Švenda [-] (50. K. Zeliński [-] ) , J. Davídek [-] , K. Kuncl [-] (65. D. Šnajdr [-] ) , L. Táborský [-] , P. Toman [-] , M. Větrovský [-] , K. Kaňák [-] , V. Mojseňuk [-]

ŽK: 63. J. Šesták , 88. J. Mužík , 89. V. Nový - 27. V. Mojseňuk .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: MÉSZÁROS Kristian - BEROUN Jan (N), ENGL Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.