Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dýšina napravila zaváhání v předchozím kole a bere tři body


Branky


13. P. Kovářík , 88. M. Peroutka - 37. T. Křen (p.) , 47. J. Špánek , 51. V. Totzauer , 67. T. Křen , 89. V. Muzika
0

Rapid, který v předchozím zápase vybojoval tři body jel na hřiště Dýšiny s vidinou případného dalšího bodového zisku. Dýšina však po vyrovnaném začátku ukázala své kvality a otočené utkání dovedla ke zdárnému konci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaných 45. minut

Obě strany přistoupily k utkání aktivně již od začátku. Chvíli po úvodním hvizdu měli šanci hosté, golman Fiala však s přehledem situaci pohlídal. Dýšina se tlakem nenechala zastrašit a předvedla, že si umí taky vytvořit šance. První se však z gólu mohli radovat fanoušci Rapidu. Ve 13.minutě po pěkné kombinační akci otevřel gólový zápis Petr Kovářík hrající s číslem 7, a poslal Rapid do vedení 0:1. Dýšina však v tlaku nepovolila. Byl k vidění vyrovnaný fotbal, skóre však bylo v prospěch Rapidu. To se změnilo v 37.minutě, hosté faulovali ve vápně a k pokutovému kopu se postavil Tomáš Křen. Ten s přehledem proměnil a srovnal utkání – 1:1. Do konce utkání bylo k vidění ještě několik šancí, skóre už se však nezměnilo. Týmy tak odcházely do šaten za vyrovnaného stavu.

Převaha domácích, Rapidu se druhá půle nevydařila

Do druhého poločasu jakoby Rapid ztratil síly. Dýšina hned v 47.minutě po útěku Tomáše Křena a následné střele Jaroslava Špánka zvyšovala na 2:1. Hostí se ani nedokázali pořádně rozkoukat a zanedlouho – v 51.minutě lovil Jiří Matějka míč z brány znovu. Vlastimir Totzauer po pěkné kombinaci brankáře hostí obstřelil a poslal Dýšinu do dvoubrankového vedení – 3:1. Domácí začali na hřišti dominovat a byli výrazně aktivnější. Rapid sice dokázal vytvořit několik šancí, žádná z nich ale nedokázala změnit gólový zápis. Proto znovu udeřila Dýšina. V 67. minutě rozvlnil síť Tomáš Křen, zvyšující na 4:1. Domácí si byli jisti tříbrankovým vedením a už se nepouštěli do takového napadání jako doposud. Dokázal toho využít Michal Peroutka, který pro Rapid snížil na 4:2, bylo to ale v 88. minutě, kdy už nebyl čas na otočení. Dýšina ale třígólové vedení získala zpět hned minutu poté. V 89. minutě Filip Vetešník dokázal s míčem přejít po levé straně a nahrát Václavu Muzikovi, který krásnou střelou zvýšil na konečných 5:2.

Rapid odjíždí s prázdnou, Dýšina bere tři zasloužené body.



Ohlasy k zápasu


FK Dýšina
Rapid Plzeň B: S Dýšinou jsme hráli v první půli dobře, měli jsme na to vyhrát. Bohužel v druhém poločase došly síly a odjíždíme bez bodů.

SK Rapid Plzeň B
Michal Ježek - trenér: Soupeř byl v prvním poločase aktivní a byl k vidění vyrovnaný fotbal. Po brance z penalty jsme ale byli do konce utkání výrazně lepší a odvážíme si zasloužené tři body.



Sestavy


FK Dýšina
J. Matějka [-] - P. Šimsa [-] , M. Peroutka [-] , T. Janoch [-] , L. Holý [-] (73. D. Vondrášek [-] ) , P. Kovářík [-] , M. Boháč [-] (56. K. Veber [-] ) , J. Hlaváč [-] , P. Vereščinský [-] , O. Baroch [-] , O. Faist [-]

SK Rapid Plzeň B
J. Fiala [-] - P. Kolář [-] , K. Soukup [-] (56. F. Vetešník [-] ) , J. Mužík [-] , V. Nový [-] , J. Šesták [-] (67. J. Šesták [-] ) - V. Totzauer [-] , J. Špánek [-] (63. R. Hrdina [-] ) , V. Muzika [-] , J. Soroka [-] (77. P. Bruj [-] ) - T. Křen [-] (82. J. Koutník [-] ) -

ŽK: 31. J. Hlaváč , 36. O. Faist - 54. P. Kolář .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Schingler Milan - BEROUN Jan (N), HOLÍK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.