S. Fila 85.
1:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 10:30

19.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit z Klikova neměl se Staňkovem problém


Branky


85. S. Fila - 7. V. Čapek , 64. J. Němec , 76. R. Plucar
0

První mužstvo okresního přeboru Klikov zavítalo na půdu posledního týmu Staňkova. Obě mužstva chtěla naplno bodovat. Domácí to jistě potřebovali víc, ale kvalita lídra přeboru byla vidět hned od prvních minut.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzká branka přinesla

Souboj mužstev z opačných pólů tabulky. Klikov vede tabulku s tříbodovým náskokem a Staňkov je poslední, kdy ztrácí bod na předposlední mančaft. Začátek zápasu ukázal, kdo je pánem situace a proto také začal lépe hostující Klikov, když se z přímého kopu nádherně trefil kanonýr Václav Čapek - 0:1. Poté měli hosté ještě pár šancí, které ale buď vychytal gólman Rožboud a nebo šli mimo branku. Od patnácté minuty klikovští přestali hrát svojí hru a nechávali tak soupeře více na balonu, přesto se staňkovským nepodařilo vstřelit vyrovnávací branku a do šaten se odcházelo za jednobrankového vedení hostujcího favorita.

Klikov si upevnil první místo

Do druhé půle hosté šli s jednobrankovým náskokem, což ale věděli že na výhru stačit nemusí. Soupeř jim to trochu usnadnil tím, že se zatáhl na vlastní polovinu a Klikov tak měl více času na rozehrávku. A v 60. minutě toho využil střídající Jan Němec, který po rohovém kopu uklidil míč do sítě - 0:2. Hosty druhá branka uklidnila a začali opět hrát svojí hru a kombinační fotbal po zemi. O deset minut později ze standardní situace našli ve vápně Radima Plucara, který hlavičkou zvýšil skóre na 0:3. V tuto chvíli bylo jasné, že komplikace výsledku již nenastane. V 85. minutě sice domácí po hrubé chybě na polovině hřiště snížili díky Stanislavu Filovy, bohužel to bylo jen čestný úspěch bez bodového efektu, který by rozhodně Staňkov potřeboval.  



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Staňkov
Josef Bušta: Proti favoritovi jsme zápas nezačali dobře, začátek patřil hostujícímu celku a již v 7.min. jsme inkasovali branku z trestného kopu. Postupem času jsme srovnali s hosty, Kteří byli fotbalovější, ale hrál se vyrovnaný zápas. V 64.min. jsme inkasovali podruhé ze standardní situace, kdy po rohovém kopu naši hráči nechali neobsazeného Němce a ten hlavičkou dostal hosty do dvoubrankového vedení, čímž byl zápas rozhodnut. To samé se opakovalo v 76.min. kdy opět po rohovém kopu hostí samotný Plucar třetí brankou hlavičkou zpečetil vítězství hostů. Nám se v 85.min. podařil Filou výsledek zkorigovat a ještě v závěru zápasu měl velkou šanci náš Rostislav Novák, ale ve vyložené pozici nedotáhl akci do konce. O výsledku zápasu rozhodli standardní situace a navíc pro nás byla škoda, že v útoku nemohl nastoupit Studnička. Ale myslím si, že jsme v oboustranně slušně vedeném zápase našim výkonem ostudu neudělali a hostům jsme byli důstojným soupeřem.




Sestavy


TJ Hraničář Staňkov
V. Rožboud [-] - J. Cepák [-] , M. Pilař [-] (64. A. Bednář [-] ) , M. Tobolka [-] , J. Váňa [-] - P. Žilka [-] (64. F. Pletka [-] ) , S. Fila [-] , M. Vonka [-] - R. Puhlovský [-] - R. Novák [-] , P. Jecha [-]

TJ Blesk Klikov
D. Wollner [-] - Z. Zegermacher [-] , M. Zavadil [-] (57. J. Němec [-] ) , J. Opelka [-] - D. Melichar [-] , O. Podojil [-] , V. Soudek [-] - V. Čapek [-] - M. Mužík [-] (77. T. Hanes [-] ) , J. Lochman [-] , R. Plucar [-]

ŽK: 70. R. Puhlovský , 82. P. Jecha - 62. J. Opelka , 86. R. Plucar .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HONZÍK René - NEDVĚD Petr, CIGÁŇ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.