0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 16:00

15.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr ze Studené zaváhal a remizoval se Suchdolem


Branky


0

Po týdnu opět hráči Studené zajížděli na hřiště do Klikova, kde je tentokrát čekal jako domácí Suchdol nad Lužnicí. Očekávali možná ještě těžší zápas než před týdnem s Klikovem, což se potvrdilo. Domácí měli spoustu šikovných, běhavých mlaďochů, kteří byli velmi dobře technicky vybavení. Díky nedělnímu zápasu A týmu Suchdola byli domací navíc posíleni o borce z áčka. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil bez branek

Od začátku byli hosté mírně aktivnější, měli spoustu střel, které bohužel lítaly mimo branku. Jejich plán se naboural s 21. minutou a odstoupením Dvořáka kvůli bolesti v koleni. Nastoupil místo něj mladý Přibyl. V 15. minutě studenští ohrozili domácí branku ze standardní situace Šimánka, domácí gólman Durek dobrou střelu kryl. V 18. minutě zahrozili domácí střelou vedle. Po sérii dvou rohů měli hosté dvě šance, nejprve Adamec hlavičkoval z dobré pozice nad a při druhém rohu a odraženém balónu střílel Maška tvrdě, ale bohužel těsně vedle. První poločas se nadále hrál za mírné převahy Studené. Branka žádná nepadla a divácí si museli počkat až na druhé dějství.

Diváci se branek nedočkali

Druhý poločas začal první střelou Suchdola na bránu, standardku zlikvidoval opět velmi dobře chytající Šamal. V 55. minutě byli hosté opět nuceni střídat, Bartoň nahradil Makovičku, který se necítil dobře. V 63.minutě přišla prozatím největší šance, kdy Mitas krásně uvolnil Šimánka, který šel zboku sám na domácího golmana, který dobrým reflexem šanci zmařil, dorážející Maška do prázné branky byl bohužel v ofsajdu. V 72. minutě přišla další stoprocentní šance po kombinaci Peleje se Šimánkem šel studenský kanonýr sám na golmana, toho překonal kličkou, ale slabou střelu do prázdné brány vykopl vracející se domácí obránce. Nikdo z přítomných nevěřil, že tato šance neskončila brankou. V 74. minutě měli suchdolští svou jedinou šanci ve druhé půli, kdy útočník hlavičkoval z malého vápna vedle. V 76. minutě měl opět velkou šanci hostující Šimánek, ovšem dnes mu nebylo přáno. Zápas tak skončil remízou, nutno říci, že dnes se od hostů štěstí odvrátilo při třech jasných šancích, proto musíme konstatovat, že s dobrým soupeřem dva body ztratili. V konečném důsledku, ale i bod berou.



Ohlasy k zápasu


Sokol Suchdol nad Lužnicí B
Lukáš Kuchyňka (hráč): Nastoupili jsme proti Studené s respektem a od začátku zápasu jsme věděli, že tento zápas musíme postavit na stabilní obraně. To se nám vcelku podařilo a celý zápas jsme hráli vyrovnanou partii. Soupeř měl více vyložených šancí ale my jsme si pár příležitostí taky připravili. Remíza byla podle mě spravedlivá pro oba mančafty. Nejlepší hráč u nás se tento zápas těžko určoval, ale jako nejlepší bych vyzdvihl celou obranu.

FK Studená
Petr Adamec (trenér): Osobně jsem čekal těžší zápas než s Klikovem, na Klikov jsem věděl přesně na co kluky připravit. Suchdol je vždy trochu neznámou kromě výborného kapitána Gorného a rychlonohého Krejčího. Vzhledem k tomu, že Suchdol neměl prakticky žádnou 100% šanci a my tři, tak jsme asi 2 body ztratili. V poli to bylo jinak celkem vyrovnané a kvalitní utkání. Bod ze Suchdola mi bude dávat smysl, pokud ho potvrdíme 3 body doma s Popelínem. Těší nás kde se v tabulce pohybujeme, ale máme mladý tým a nikam se rozhodně neženeme.



Sestavy


Sokol Suchdol nad Lužnicí B
M. Durek [-] - R. Šebesta [-] (62. K. Trmal [-] ) , D. Trmal [-] (72. A. Havel [-] ) , T. Záruba [-] , F. Rácik [-] , R. Gorný [-] , P. Krejčí [-] , L. Kuchyňka [-] , T. Potěšil [-] , P. Dlužanský [-] , R. Polák [-]

FK Studená
L. Šamal [-] - D. Adamec [-] , J. Pospíšil [-] , L. Makovička [-] (55. M. Bartoň [-] ) , M. Šimánek [-] - J. Šára [-] (81. P. Šimek [-] ) , P. Maška [-] , K. Mitas [-] , T. Lindourek [-] - J. Šimánek [-] , L. Dvořák [-] (21. T. Přibyl [-] )

ŽK: 75. T. Potěšil .
Hráči zápasu: D. Adamec .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kříž Karel ml. - BICEK Roman, KOŘÍNEK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.