J. Mikl 29. (p.)
P. Zemánek 78.
2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 16:30

7.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání ve Velenicích skončilo remízou


Branky


29. J. Mikl (p.) , 78. P. Zemánek - 45. K. Mitas , 55. T. Grausam
1

V nedělní dohrávce 7. kola zavítal tým FK Studená na půdu Českých Velenic. Oba týmy v předchozím kole vyhrály, avšak z jejich vzájemného střetnutí nakonec žádný vítěz nevzešel. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy po jednom gólu

Začátek zápasu vyšel lépe domácím. Velenice okamžitě vlítli na svého soupeře a Studená byla více v defenzívě. Díky aktivní hře směrem dopředu kopali domácí v první půli hned dvě penalty. Ta první přišla asi ve 25. minutě, když byl v samostatném úniku nedovoleně zastaven útočník Velenic. Míč si na puntík postavil Jiří Mikl, ale jeho kop do levé části branky dokázal vyrazit brankář Karel Duchoň. O čtyři minuty později se po dalším faulu ve vápně situace opakovala. K penaltě se postavil opět Jiří Mikl a i když mířil do stejného místa, gólman na míč už nedosáhl a Lokomotiva vedla 1:0. Hosté ze Studené se těžko prokousávali k brance Českých Velenic, avšak nevzdávali se. V posledních minutách první půle dostal přesnou přihrávku ve vápně útočník Karel Mitas a přízemní střelou vstřelil domácím vyrovnávající gól do šatny.

Utkání nakonec vítěze nemělo

Po změně stran se hra vyrovnala a svou ofenzivní sílu ukázali i hosté ze Studené. V 55. minutě přišla ve vápně přesná přihrávka pro Tomáše Grausama a ten už si poradil se zakončením. Velenice tak najednou prohrávali a karta se zcela obrátila. Studená se dostala do hry a přehrávala domácí celek, který jako by vypadl z tempa prvního poločasu. Ovšem studenští hráči další gól nepřidali a naopak inkasovali. V 78. minutě chybovala obrana Studené a ze samostatného úniku se trefil Patrik Zemánek. Ve druhém poločase bylo k vidění více gólových šancí, ale rozhodující branky se už diváci ve Velenicích nedočkali. Oba týmy se tak museli spokojit s jedním bodem.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva České Velenice
Jaroslav Bittengl: Utkani melo z domaciho pohledu dve tvare. V tom prvnim polocase jsme byli aktivni a mohli vest klidne tribrankovym vedenim. Meli jsme dva pokutove kopy. Ze se neda penalta to se stane, ale netakticky zahrana standardka je minutu do konce polocasu srazejici, jelikoz nas to stalo srovnani. Polocas cislo 2 byl v jasne rezii hostu, kteri nas prehravali. Dali jsme gol po chybe hostu kdyz srovnaval P.Zemanek. Remiza je pro nas doma ztratou. Dalsi kolo cekame Vitorazske derby v Suchdole.

FK Studená
Petr Adamec: Před zápasem bychom bod brali, po zápase jsme zklamaní. Dneska jsme hráli velmi dobře a od 30. minuty jsme byli lepším týmem. Domácí měli v úvodu výhodu dvou penalt, naštěstí tu první Karel Duchoň zlikvidoval. Postupem času jsme přebírali iniciativu a po několika šancích a tyčce Grausama, jsme ve 45. minutě po individuální akci P. Šimánka srovnali zásluhou Mitase. Ve druhém poločase jsme hráli výborně, domácí jasně přehrávali a po nastřeleném břevnu jsme po chvilce strhli vedení na svou stranu díky Grausamovi. Domácí neměli nic a pokud by jsme 10 minut před koncem neudělali zbytečnou chybu a nenahráli hostujícímu útočníkovi, který šel sám na bránu a proměnil, věřím že bychom vyhráli. Škoda. Celý mančaft včetně těch na lavičce zaslouží pochvalu.



Sestavy


TJ Lokomotiva České Velenice
T. Maroušek [-] - T. Zemánek [-] , P. Zemánek [-] , M. Srpek [-] - J. Bittengl [-] - R. Mikudim [-] - K. Macho [-] (46. P. Bambule [-] ) , J. Mikl [-] (70. O. Koller [-] ) , J. Mikl [-] , Z. Zlamšídlo [-] , F. Malaník [-] (72. M. Břenek [-] )

FK Studená
K. Duchoň [-] - J. Pospíšil [-] , R. Popelínský [-] - T. Lindourek [-] , T. Grausam [-] , M. Pelej [-] (70. J. Šára [-] ) , P. Maška [-] (76. T. Přibyl [-] ) - K. Mitas [-]

ŽK: 76. J. Bittengl - 25. K. Duchoň , 28. K. Mitas , 57. T. Lindourek , 85. T. Přibyl .
Hráči zápasu: T. Zemánek , M. Srpek - K. Mitas .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HONZÍK René - CIGÁŇ Roman, KOŘÍNEK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
26. 9. 2016 17:43
Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec
Utkání se pro nás vyvýjelo velice dobře. Měli jsme převahu, která vyvrcholila faulem na Mikudima, který si obešel brankáře a ten ho před prázdnou brankou stačil nedovoloně zastavit. Dle názoru všech přítomných jasný zákrok brankáře na červenou kartu. Uviděl pouze žlutou a kopala se penalta. Tu Mikl nedal. Chvíli na to jsme po zákroku na Bittengla kopali druhou a to už de Mikl nemýlil. Do konce poločasu jsme měli převahu, ale bohužel po naší špatně zahrané standardní situaci nás hostující hráč potrestal ve 44. minutě. vyrovnávací brankou. Do druhé půle jsme vstoupili velice špatně a soupeř nás přehrával ve všech směrech, což potvrdil vedoucí brankou. Hru jsme vyrovnali až poslední čtvrt hodinu utkání, kdy Zemánek po chybě Studenského obránce srovnal skóre. Poté jsme měli až do konce utkání mírnou převahu, ale bez větší gólové příležitosti. Vzheldem k vývoji utkání je dle mého názoru remíza spravedlivá.