Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 16:00

6.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studená na svém hřišti přehrála Kunžak


Branky


0

Studená přivítala na svém hřišti Kunžak a chtěla navázat na poslední vítězné zápasy. Kunžak chtěl odčinit poslední porážku a do Studené určitě nejel hrát druhé housle.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase spokojenější

Hned po zahájení utkání bylo vidět, že se Kunžak domácí Studené vůbec nezalekl a chtěl vybojovat potřebné body. K tomu jim měli pomoci jejich rychlí útočníci, kteří neustále dělali potíže studenské obraně. Do větších šancí se spíše ale dostávala domácí Studená. Hned v první čtvrthodině kopali studenští hráči penaltu a mohli tak jít brzy do vedení. Ke vší smůle domácích byla však nastřelena pouze pravá tyč. Studená se i přesto dostala jako první do vedení. Ve 22. minutě chybovala obrana Kunžaku a Patrik Maška, který tak sám běžel proti brankáři Kováři s přehledem zakončil. Studená si před pauzou ještě vytvořila několik šancí, ty ale gólem neskončily. Na druhé straně měl Kunžak k dispozici nespočet standardních situací, ale ani ty nebyly proměněny. Do kabin se tak šlo za stavu 1:0.

Kunžak už nestihl vyrovnat

Ve druhém poločase byl Kunžak ještě nebezpečnější než v poločase prvním a Studená začínala mít vzadu problémy. I přesto druhý gól v zápase vstřelili domácí. V 60. minutě zahrávali hráči Studené volný přímý kop a po centru do vápna se hlavou trefil Josef Šimánek. Studená pak jako by vypadla z tempa a branky se dočkal i tým hostů. V 70. minutě se obranou domácích prokličkoval Ondřej Hudziec a svou přízemní střelou snížil na 2:1. Kunžak tak ucítil šanci na to minimálně srovnat a dařilo se mu domácí celek přehrávat. Namísto srovnávajícího gólu však přišla pro Kunžak katastrofa. Minutu před koncem základní hrací doby zahrával přímý kop Josef Šimánek a jeho přesná rána k tyči rozhodla o výhře Studené. O chvíli později ještě na 3:2 snížil kunžatecký útočník Josef Brtník, avšak hostům to už nijak nepomohlo. Tři body tak zůstali ve Studené, přestože Kunžak by si bod určitě zasloužil.

 



Ohlasy k zápasu


FK Studená
Petr Adamec: Dneska jsme nehráli moc dobře. Bylo to takový lenivý, bez jiskry. I přes to jsme měli spoustu šancí - nedali jsme penaltu a další 100% šance zahodili nebo je chytil velmi dobře chytající Radim Kovář. Kunžak minimálně v druhé půlce byl běhavější a aktivnější. Kromě dvou gólů ale velké šance neměl. Hrozil spíše ze standardních situací. Jsme rádi za tři body, ale s výkonem určitě spokojeni nejsme.




Sestavy


FK Studená
K. Duchoň [-] - L. Makovička [-] , T. Grausam [-] , R. Popelínský [-] , M. Šimánek [-] - P. Maška [-] (84. L. Danyi [-] ) , J. Šára [-] (57. T. Přibyl [-] ) , M. Pelej [-] , T. Lindourek [-] - J. Šimánek [-] (90. P. Šimek [-] ) , K. Mitas [-] (82. D. Krasnovský [-] )

TJ Kunžak
R. Kovář [-] - T. Kratochvíl [-] , J. Brunner [-] , J. Eichler [-] , J. Brtník [-] , O. Hudziec [-] (88. P. Janák [-] ) , P. Hynek [-] , K. Winkler [-] , Š. Rigo [-] (46. D. Mašek [-] ) , Š. Peterka [-] , P. Ferdan [-] (59. R. Hrůza [-] )

ŽK: 6. Š. Peterka , 56. P. Ferdan , 88. D. Mašek .
Hráči zápasu: J. Šimánek .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: SVÍTIL Jaroslav - LOULA Vladimír, SAIDL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.