Staré Hobzí konečně vyhrálo a opustilo poslední flek


Branky


5. O. Lička , 41. P. Zejda , 75. H. Bican , 77. A. Veverka , 84. A. Veverka - 34. M. Studnička , 43. M. Pilař (p.)
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Dyje Staré Hobzí
Ondřej Dokulil: Na zápas jsme byli komplet, konečně se to sešlo. Od prvních minut jsme byli lepším týmem, impotenci v zakončení prolomil Ondra Lička pěknou střelou pod břevno. Vytvářeli jsme si neustálý tlak, ale místo dalšího gólu udeřilo na druhé straně, kdy se krásně trefil hostující Studnička. My jsme pak sice dokázali opět převrátit skóre na naši stranu, ale za dvě minuty hosté kopali penaltu, která přinesla mnoho diskusí. Poločas skončil remízou a to pro nás nebyla úplně vzpruha. Ale doufali jsme, že když budeme hrát svoji hru, nebudeme se hádat, tak soupeře pokoříme. Nutno říct, že soupeř asi odešel i fyzicky a my patnáct minut před koncem rozhodli; nejprve golem na 3:2, o pár minut později jsme přidali další gol a těsně před koncem pátý. Body jsou konečně na našem kontu a my se musíme snažit dál.

TJ Hraničář Staňkov
Josef Bušta: Na zápas do Starého Hobzí jsme odejeli pouze s 11-ti hráči, řada hráčů se omluvila. Zápas začali aktivněji domácí hráči, kteří se dostali do vedení střelou z velkého vápna, my jsme po chvilce srovnali krok jak ve skóre, tak na trávníku. Domácí se opět dostali do jednobrankového vedení, ale z penalty vzápětí vyrovnal Pilař. V posledních 10-ti minutách prvního poločasu jsme byli aktivnější a Rostislav Novák se dostal do dvou stoprocentních šancí, ale nevyužil ani jedinou. Ve druhém poločase s přibývajícím časem získávali domácí stále větší převahu a v 75.min. nikým neobsazen domácí hráč přesnou hlavičkou po rohovém kopu strhl vedení na stranu domácích a když opět o 3.min. později domácí opět neobsazený hráč přidal dloubáčkem pohodlně čtvrtou branku bylo o výsledku rozhodnuto. S přibývajícím minutami druhé půle jsme odešli fyzicky a domácí nás přehráli.



Sestavy


TJ Dyje Staré Hobzí
L. Vlasák [-] - V. Zejda [-] , P. Zejda [-] , O. Dokulil [-] - A. Veverka [-] , D. Malášek [-] , P. Distl [-] , Z. Fišer [-] - O. Lička [-] (81. D. Brandl [-] ) , J. Peterek [-] (79. J. Štibich [-] ) , M. Bican [-] (57. H. Bican [-] ) -

TJ Hraničář Staňkov
L. Černoch [-] - J. Macek [-] , M. Studnička [-] , S. Fila [-] , R. Novák [-] , M. Vonka [-] , M. Vonka [-] , R. Pipek [-] , M. Pilař [-] , J. Cepák [-] , J. Váňa [-]

Hráči zápasu: A. Veverka .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: JANÁK Pavel - PAVLŮ Milan (N), ČURDA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.