Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2016 15:00

2.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velenice vyloupily Hobzí


Branky


0

Velenický celek vedl v 11. minutě už rozdílem dvou branek, ale domácí fotbalisté nesložili zbraně a do přestávky se jim povedlo vyrovnat. Hostům vyšel i nástup do druhého dějství, s tím rozdílem, že na jeho další dvě trefy už Staré Hobzí i přes veškerou snahu odpovědět nedokázalo.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový stav po prvním poločase

V prvním domácím zápase doma Hobzí přivítalo České Velenice, které ještě loni hráli I.B třídu. V prvním poločase začali hosté velmi aktivně, kdy po dvou zaváhání domácí obrany, v rozmezí tří minut dali díky Jaroslavu BittengloviMilanu Fialovi dva góly. Poté začali více kombinovat domácí a povedlo se jim do poločase po dvou krásných gólech Aleše Veverky a Bohuslava Brůžka vyrovnat na poločasový výsledek 2:2. 

Hosté nakonec berou všechny body

Druhý poločas začal pro Hobzí úplně stejně, jako ten první. Hosté díky Bittenglovi a Romanu Mikudimovi odskočili znova na dvoubrankový rozdíl. Domácí se snažili bojovat až dokonce, bohužel se jim nepodařilo vstřelit kontaktní třetí branku. Velenice si proto odváží všechny body.



Ohlasy k zápasu


TJ Dyje Staré Hobzí
Jakub Peterek: Zápas s kvalitním týmem, který ovlivnila pouťová zábava večer před zápasem. Chtěli jsme uhrát alespoň bod, což se nám bohužel nepovedlo. Budeme muset zabrat v následujících dvou zápasech venku. Snad se dočkáme prvním bodů už příští týden v Halámkách.




Sestavy


TJ Dyje Staré Hobzí
L. Vlasák [-] - P. Zejda [-] , V. Zejda [-] , J. Štibich [-] (59. M. Bican [-] ) , O. Dokulil [-] - A. Veverka [-] , Z. Fišer [-] , P. Distl [-] - J. Peterek [-] , O. Lička [-] , B. Brůžek [-]

TJ Lokomotiva České Velenice
T. Maroušek [-] - F. Dvořák [-] , M. Břenek [-] , F. Malaník [-] , P. Zemánek [-] , M. Srpek [-] , R. Mikudim [-] , J. Mikl [-] (31. M. Kamiš [-] ) , J. Mikl [-] (84. O. Haumer [-] ) , J. Bittengl [-] , M. Fiala [-]

Hráči zápasu: A. Veverka - J. Bittengl .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: JANÁK Pavel - SVÍTIL Jaroslav, HAVLÍK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.