Jediná branka rozhodla o vítězství Staré Hlíny


Branky


0

V herně vyrovnaném derby se v první půli do největší šance dostaly Novosedly, ale chybu domácího stopera potrestat nedokázaly. Ve druhé části měla více ze hry Stará Hlína a v 70. minutě utkání rozhodla. Předstoper Hadač se na hranici vápna uvolnil a z otočky přeloboval gólmana povedenou střelou na vzdálenější tyč.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Do utkání vstoupili lépe domácí a vytvořili si herní převahu. Dobře bránící soupeř je však do výraznějších příležitostí nepouštěl, vyjma jedné velké příležitosti Kadlece. Po 20-ti minutách první půle se obraz hry otočil a Novosedly domácí zatlačily. Novosedly si vytvořily několik slibných příležitostí, které nevyužili. Největší šanci měl Kroupa, který na hranici šestnáctky obral o míč domácího stopera, postupoval sám na brankáře, ale střílel těsně vedle. Na konci prvního poločasu měly Novosedly tlak, ale bohužel z něho nedokázali nic vytěžit. Poločas tak skončil bez branek.

Hadač rozhodl svou brankou utkání

Ve druhém poločase opět byli aktivnější domácí a měli více ze hry než soupeř, ale nedokázali dobře vyřešit finální fázi a tak se do velkých příležitostí nedostávali. Duel nakonec rozhodl v 70. minutě Petr Hadač, který vymetl všechny pavučiny v brance nechytatelnou bombou do šibenice z 25. metru. Soupeř se pokusil ještě o vyrovnání a vrhl všechny síly do útoku, ale ke kýženému gólu už to nevedlo, i když v poslední minutě měl po závaru před domácí brankou ke skórování blízko, ale brankář Rychlý svůj tým podržel reflexivním zákrokem. Domácí Stará Hlína si tak připsala druhou výhru v novém ročníku.

 



Ohlasy k zápasu


FK Stará Hlína
Vladimír Hadač: Do utkání jsme vstoupili dobře a vytvořili si herní převahu. Dobře bránící soupeř nás však do výraznějších příležitostí nepouštěl, vyjma jedné velké příležitosti Kadlece. Po 20-ti minutách první půle se obraz hry otočil a soupeř nás zatlačil. Novosedly si vytvořily několik slibných příležitostí, které nevyužili. V druhém poločase jsme opět byli aktivnější a měli více ze hry než náš soupeř, ale nedokázali jsme dobře vyřešit naši finální fázi a tak jsme se do velkých příležitostí nedostávali. Duel nakonec rozhodl v 70. minutě Petr Hadač, který vymetl všechny pavučiny v brance nechytatelnou bombou do šibenice z 25. metru. Soupeř se pokusil ještě o vyrovnání a vrhl všechny síly do útoku, ale ke kýženému gólu už to nevedlo, i když v poslední minutě měl po závaru před domácí brankou ke skórování blízko, ale brankář Rychlý svůj tým podržel reflexivním zákrokem.

SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš: První půlhodina utkání byla vyrovnaná. Největší šanci měl Kroupa, který na hranici šestnáctky obral o míč domácího stopera, postupoval sám na brankáře, ale střílel těsně vedle. Na konci prvního poločasu jsme měli tlak, ale bohužel jsme z něho nedokázali vyrovnat. Druhý poločas byl opět ve znamení šancí na obou stranách. Jediný gól padl v 70. min., kdy se Hadač obtočil v šestnáctce kolem našeho hráče a krásnou střelou za tyč rozhodl toto utkání. Pak jsme na deset minut vypadli ze hry. Na konci utkání jsme se hnali za vyrovnáním, ale výsledkem bylo jen nastřelené břevno v poslední minutě utkání. Fotbal nemá logiku. Minule jsme podali žalostný výkon a brali jsme tři body. Tentokrát jsme byli kvalitnímu týmu St. Hlíny vyrovnaným soupeřem a bod nemáme ani jedem, to je prostě fotbal. Myslím si, že na výborně připraveném trávníku se hrálo velmi kvalitní utkání, k čemuž přispěly oba týmy i trojice rozhodčích. Náš tým chci pochválit za předvedenou bojovnost a tentokrát i fotbalovou kvalitu.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: CIGÁŇ Roman - FILO Zdeněk, KOŘÍNEK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.