Novosedly si v prvním zápase poradili se Strmilovem


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vyhráli první poločas

Jako první udeřili domácí a to hned ve 13. minutě. Na Visčurův výborně zahraný trestný kop si naběhl Lukáš Voldřich a hlavou k tyči nedal Bláhovi šanci. Za dvě minuty měl hodně práce domácí gólman Malý s hostující jedovkou vyslanou z dobrých 35 metrů. Zbytek poločasu se hrálo hlavně před domácí brankou. V 35. minutě vyhlavičkoval míč směřující do prázdné branky Visčur a za tři minuty vykopával po rohu opět z brankové čáry Šafránek. Chvíli poté vyrazil  Malý střelu Přibyla na roh. A minutu před poločasem hlavičkoval po pěkné akci opět Přibyl jen těsně vedle tyče. Domácí tak odcházeli z jednobrankovým vedením.

Tři body Novosedlům vystřelil Kubo

Po čtvrt hodině druhého poločasu nastřelil aktivní Přibyl břevno. Za další tři minuty zachránil Malý včasným vyběhnutím velkou šanci hostí. Potom znovu golman Malý zachránil domácí vyplácnutím konečkami prstů na roh. V 76. minutě se hosté již dočkali. Hlavičku volného hráče ve vápně ještě Malý vyrazil, ale jen k volnému Františku Procházkovi, který uklidil míč do prázdné brány. Za další tři minuty se ale opět radovali domácí. Po Poborského rohu vyhrál hlavičkový souboj Nohava a na zadní tyči volný Radek Kubo také hlavou poslal domácí do vedení. Novosedlům vyšlo střídání, protože v té době skorující Kubo byl dvě minuty na hřišti. Zbytek zápasu domácí bránili jednogólové vítězství a dokráčeli ke třem bodům.



Ohlasy k zápasu


SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš: Musím sportovně uznat, že soupeř byl lepší. My jsme ze dvou šancí dali dva goly a to je ještě ze standardních situacích. Hosté dali břevno, dvakrát jsme vykopávali z brankové čáry a zbytek šancí zneškodnil výborně chytající gólman Malý. Z hostů vyčníval výkonem kapitán Přibyl. Náš tým chci pochválit za bojovnost a zmínil bych výkony Malého a Visčura.




Počet diváků: 70. Rozhodčí: FILO Zdeněk - ŠŤASTNÝ Jiří, CIGÁŇ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.