Týniště v zápase s hradeckou Lokomotivou šťastnějším mužstvem


Branky


1

Lokomotiva v zápase s Týništěm nevyužila řadu šancí, naopak domácí byli v zakončení efektivnější a dvěma góly rozhodli o svých třech bodech. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

V prvním poločase byli aktivnější fotbalisté hradecké Lokomotivy, kteří měli více ze hry a častěji se dostávali do prostorů před týnišťským brankářem Jakubem Hlaváčem. Jako první se přesto prosadili domácí fotbalisté, kteří dokázali proměnit hned první gólovou příležitost, kterou si vytvořili. O první branku zápasu se tak ve třinácté minutě postaral Marek Winkler, kterému se podařilo překonat hostujícího brankáře Ivo Beránka. Za nepříznivého stavu hosté pokračovali ve své aktivní hře, vytvářeli si šance, v zakončení jim však chyběl potřebný důraz, a proto na gólmana Jakuba Hlaváče dlouho nemohli nalézt recept. Smůlu v zakončení nakonec Lokomotiva prolomila pár minut před koncem prvního poločasu, když ve čtyřicáté minutě dokázal vyrovnat Aleš Hůlka. 

Týniště v závěru rozhoduje

Ve druhém poločase se hra vyrovnala. Hradecká Lokomotiva se již nedostávala do takového množství šancí jako v prvním poločase a ani domácí fotbalisté soupeřova brankáře příliš neprověřili. Zdálo se, že bojovné utkání směřuje do remízového konce, ve kterém budou rozhodovat penalty. Domácím se ale nakonec podařilo zakončit utkání stejným způsobem, jako zápas začal. V prvním poločase Týniště proměnilo svoji první šanci, ve druhém domácí skórovali z té poslední. V první minutě nastavení totiž brankáře Ivo Beránka překonal Martin Matoušek, který tak rozhodl o prvních třech bodech pro Týniště. 



Ohlasy k zápasu


SK Týniště nad Orlicí
Jan Šrajer - sekretář SK Týniště: Týniště se dostalo do vedení hned ze své první velké šance. Ovšem hosté byli lepší, ale svoje příležitosti nedokázali využít. V závěru poločasu se jim nakonec podařilo skóre vyrovnat. Druhý poločas byl už vyrovnaný a bez vyložených šancí. Rozhodnutí přišlo až v úplném závěru zápasu a domácí slaví svoje první vítězství!




Počet diváků: 150. Rozhodčí: Odvárko Jakub - MEDLÍK Karel, HRON Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
21. 8. 2016 23:18
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Lokomotiva Hradec Králové | Královéhradecký | Hradec Králové
Šrajer Jan - sekretář (domácí):
Týniště se dostalo do vedení hned ze své první velké šance. Ovšem hosté byli lepší, ale svoje příležitosti nedokázali využít. V závěru poločasu se jim nakonec podařili skóre vyrovnat. Druhý poločas byl už vyrovnaný a bez vyložených šancí. Rozhodnutí přišlo až v úplném závěru zápasu a domácí slaví svoje první vítězství!


Michal Sobotka (hosté):
V první poločase ještě nedáme pět šancí, nejsme důrazní a odvážní v koncovce.V druhém poločase to už byl jen boj,a když už to směřovalo k dělbě bodů,tak inkasujeme s posledního útoku.