Utkání dvou hradeckých týmů dopadlo lépe pro Nový Hradec


Branky


0

Jako první se do vedení dostali domácí, ti však vzápět svůj náskok ztratili, když dvěma góly otočil skóre hostující Gejza Bendig. Ve druhém poločase branka nepadla, a Nový Hradec tak začal sezonu vítězně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dvěma góly otočili skóre

Zápas dvou hradeckých týmů od začátku nabídl branky. Domácí Lokomotiva už v deváté minutě využila zaváhání jednoho z hráčů hostů a díky brance Aleše Hůlky se dostala do vedení. Zápas v dalších minutách příliš výrazných šancí nepřinesl, o to důležitější tak byla efektivita proměňování střeleckých příležitostí. Ta byla lepší na straně Nového Hradce, který deset minut po prvním zásahu domácích vyrovnal, a to díky trefě Gejzy Bendiga. Ještě do konce prvního poločasu se Novému Hradci podařilo skóre otočit na svoji stranu, ve třicáté osmé minutě se o obrat postaral svým druhým gólem Gejza Bendig, díky kterému hosté odcházeli do kabin s jednobrankovým vedením. 

Bezgólový závěr zápasu

Ve druhém poločase se tempo hry příliš nezvedlo. V gólové příležitosti se sice octl střídající hráč hostů Michal Neppl, ten ale domácího brankáře Ivo Beránka nepřekonal. Ani domácím se nepodařilo zatlačit svého soupeře a vytvořit si tlak, který by mohl vést k vyrovnání. Lokomotiva nevyužila ani početní převahy, když se v osmdesáté minutě nechal po dvou žlutých kartách vyloučit kapitán hostů Aleš Jarotek. Domácí nesebrali síly pro závěrečný nápor, a zápas se tak bez větších dramat dohrál. Nový Hradec si z hřiště Lokomotivy odvezl tři body za výhru 1:2. 



Ohlasy k zápasu



FC Nový Hradec Králové
Ondřej Kolář - trenér FC Nový HK: V utkání, které neslo známky prvního soutěžního zápasu, jsme brzy po hrubé individuální chybě inkasovali. Vývoj se nám podařilo do poločasu zaslouženě otočit po dvou "lafatovských" gólech Bendiga. Ve druhém poločase stojí za zmínku pouze šance Neppla, jinak se utkání v pomalém tempu dohrávalo. Pozitivem zápasu je, že jsme soupeře v druhé půli nepustili do žádné brankové příležitosti.



Počet diváků: 120. Rozhodčí: Nývlt Roman - ŠILING Karel, ŠLEZINGR Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.