Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:30

5.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mužstvo Kolešovic se probudilo až ke konci utkání


Branky


0

 Sparta zajížděla k dalšímu mistrovskému utkání OP na horkou půdu do Kolešovic. Nakonec Lužná odjela s plným počtem bodů, ale závěr utkání byl napínavý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu vyšel lépe hostům, kteří zásluhou Pokorného a Grilla vedli v 17. minutě 0:2. Celý první poločas byli lepší hosté, kteří ale neproměnili řadu vyložených šancí. Tak první poločas skončil dvougólovým vedením Lužné.

 

Do druhého poločasu nasadil domácí trenér tři nové hráče a rázem bylo na hřišti jiné mužstvo. Kolešovice neustále hrozily před brankou hostů, ale byli to opět hosté, kteří zásluhou Pokorného zvýšili v 68. minutě na 0:3. Domácí ale nesložili zbraně a zásluhou Polánka snížili v 77. minutě z pokutového kopu na 1:3.

 

V této fázi utkání byli jasně lepší kolešovičtí borci a to také vyústilo v další branku v 85. minutě, kdy snížil Kovář na 2:3. Závěr byl hodně napínavý, a tak měl hlavní rozhodčí plné ruce práce, aby udržel utkání v rámci pravidel.

 

V závěru nastřelili domácí jěště břevno. V hektické koncove uviděl Daniš červenou kartu za faul. Zápas skončil, když na ukazateli času svítila 97. minuta za stavu 2:3. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sparta Lužná
Ladislav Rác: "Zasloužené vítězství našeho mužstva hlavně za výkon v prvním poločase. Všichni podali velmi bojovný výkon i když se některým hráčům nedařilo, tak jak by si představovali. Velmi cenné další 3 body do tabulky soutěže. Škoda, že do druhého poločasu nemohl nastoupit Jirka Dolhý, který byl oporou zadních řád Sparty."



Sestavy


Český Lev Kolešovice
A. Herink [-] - M. Stiska [-] , P. Barthel [-] (46. J. Kovář [-] ) , M. Houška [-] (77. A. Jelen [-] ) , T. Luksch [-] , D. Polánek [-] , J. Vician [-] , P. Matějovský [-] (46. O. Ridzoň [-] ) , M. Štícha [-] , J. Daniš [-] , M. Holeček [-] (46. T. Prais [-] )

TJ Sparta Lužná
F. Duda [-] - J. Dolhý [-] (46. J. Sláma [-] ) , R. Grill [-] (69. J. Špička [-] ) , P. Mezei [-] , D. Vejvoda [-] , D. Kopernický [-] - P. Ambrůžek [-] , S. Fronk [-] , A. Mašek [-] - R. Pokorný [-] , R. Šnajdr [-] (78. P. Bičík [-] )

ŽK: 43. J. Daniš , 82. O. Ridzoň - 33. R. Šnajdr , 50. P. Ambrůžek , 88. R. Pokorný . ČK: 90. J. Daniš .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - ŠVÁCHA Josef, TREŠL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.