Mizerná koncovka stála Janov body


Branky


0

Kolešovice vykročily do nové sezóny vítězně. Naopak pro Janov byl úvodní zápas pokračováním loňského střeleckého trápení, které tak nebere konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnané utkání se zpočátku vyvíjelo lépe pro hosty z Janova. První gól vstřelil ve 28. minutě obránce Václav Šťastný a aktivní hra se zdála dobrým receptem na domácí fotbalisty.

 

Jenže Kolešovice rychle zareagovaly a ještě do poločasu se gólově na Janov dotáhly, když ve 39. minutě vstřelil vyrovnávácí branku Petr Roubík.

 

Druhý poločas naplno odkryl aktuální problém Janova, vstřelit branku. Domácí totiž po brankách Zusky hned čtyři minuty po poločasové pauze a poté Roubíka z 57. skóre otočily. A i díky aktuální střelecké impotenci Janovských útočníků, se Kolešovícím podařilo tři domácí body už udržet. a mohou slavit první výhru v sezóně. Problémy svého týmu v ofenzívě trefně glosoval vedoucí Janova, Tomáš Kinter, "Kdyby domácímu gólmanovi svítilo pět sluncí přímo do očí, tak bychom stejně nebyli schopni za celou druhou půlku trefit branku"

 

Fanoušci hostů se teď pomalu musí začít obávat, jestli nevalná forma jejich oblíbenců z druhé poloviny minulého ročníku nebude mít přesah i do nové sezóny. Nebýt povedeného podzimu, kdy Janov potrápil všechny favority soutěže a vyhříval se v popředí tabulky, mohl závěr loňské sezóny znamenat reálně i sestupové starosti. 

 

To si zjevně uvědomoval i Tomáš Kinter a rozvedl nespokojenost s výkonem celého mužstva, zejména ve druhém poločase. "Soupeř nám dal lekci v efektivitě, brzy po vstřelení úvodní branky utkání dokázal vyrovnat a v druhém poločase hrozil brejkovými situacemi, které ve dvou případěch po naších zbytečných ztrátách dokázal využít."

 

"Musíme hlavně rychle zapomenout, spolknout porážku a soustředit se na příší domácí zápas s Lány, kde bude povinností, aby všechny body zůstaly v naší aréně.", uzavřel svůj názor na nepovedený zápas s výhlídkou na bodový přírůstek z následujícího domácího utkání.



Ohlasy k zápasu



Sokol Janov
Tomáš Kinter: "Dnešnímu zápasu by slušela spíše remíza. Naši hráči byli aktivnější, měli jsme více ze hry, ale bohužel nám chyběl větší tah na bránu a hlavně v zakončení jsme naprosto selhali."



Počet diváků: 80. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - SOSNA Vladimír, KOSOVÁ Simona.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.