2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:1
(1:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

15.10.2016 16:00

8.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Bakov díky dvěma zásahům Brože vítězný


Branky


0

Jednoznačného hrdinu v podobě domácího záložníka Brože měl víkendový zápas v Bakově nad Jizerou. Hosté sice bojovali, odpovědět ale dokázali jen jednou, což na body nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brož posílá domácí do vedení

Utkání bylo důležité pro oba týmy, které se po předchozích nezdarech nebezpečně propadly tabulkou. Shodný bodový zisk 8 bodů dával tušit, že se bude jednat o boj o každý centimetr hřiště. To mělo více nahrávat zkušenějšímu domácímu týmu, realita na trávníku se ale samozřejmě papírovými předpoklady neřídí. Vstup do utkání se podařil lépe domácímu týmu, který poslal už v 9. minutě do vedení Brož. Hosté hráli svůj tradiční sympatický fotbal, při kterém se snažili držet míč na svých kopačkách a hrozit před soupeřovou brankou, srážely je ale nepřesnosti ve finální fázi, které jim nedovolily vyrovnat. Po prvním poločase tak byli s výsledkem 1:0 spokojenější domácí.

Na vyrovnání Krýdy odpovídá opět Brož

Do druhého poločasu provedl hostující trenér Buryán jednu změnu v sestavě, když na plac vyslal čerstvého Pařízka a možná i tento tah přispěl k rychlému srovnání stavu. Stalo se tak v 51. minutě a šťastným střelcem byl Krýda. 1:1. Odpověď domácího celku však byla blesková a byl pod ní opět podepsán hrdina zápasu Brož. Ten využil poněkud nešťastného postavení hostujících obránců a vrátil svému týmu vedení. 2:1. V závěru zápasu Benátky napnuly všechny síly do útoku, domácí brankář Majzlan ale odolával. A protože se neujal ani žádný z protiútoků domácího týmu, může Bakov slavit výhru 2:1, po které se posunul na 9. místo tabulky. Hosté naopak budou muset bodovat v příštím kole proti silnému Mělníku.



Ohlasy k zápasu



SK Benátky nad Jizerou B
Jan Buryán - trenér: Poslední zápasy jsou jako přes kopírák. Znovu jsme nevyužili velké množství šancí. Poté dostaneme laciné góly po taktických chybách v obraně. Na vině je zejména špatné postavení v obranné činnosti. Znovu se opakuji, fotbal se v této soutěži teprve učíme. Řekl bych, že v útočné fázi jsme předvedli kvalitní věci, co se týče přechodu i průnikové přihrávky. Pochválil bych i střed zálohy. Na druhou stranu, jak jsem řekl, stoprocentními šancemi pohrdáme. Soupeři stačí dvě až tři příležitosti, aby nás dokázal porazit. Nechci si dělat žádné alibi, ale máme mladý tým. Nyní se už díváme k dalšímu zápasu, kdy přijede ambiciózní mělnický tým, který se chce pohybovat ve špičce tabulky. Musíme máknout a dát tomuto utkání maximum.

Sestavy


SK Bakov nad Jizerou
T. Majzlan [-] - D. Altman [-] , K. Pilz [-] , J. Resl [-] , J. Hozák [-] (76. O. Prokůpek [-] ) - M. Vaněk [-] (55. J. Kvapil [-] ) , M. Brož [-] , L. Vávra [-] , R. Frélich [-] - M. Mlynka [-] (90. L. Sameš [-] ) , P. Vitmajer [-] (67. T. Formáček [-] )

SK Benátky nad Jizerou B
L. Jíra [-] - M. Machka [-] (65. D. Langšádl [-] ) , J. Jäger [-] (46. F. Pařízek [-] ) , Š. Krýda [-] , A. Fingerhut [-] , M. Langšádl [-] , D. Zuna [-] (83. P. Zeman [-] ) , M. Štrbík [-] , J. Kohl [-] , J. Jiránek [-] (65. M. Šimůnek [-] ) , O. Šimek [-]

ŽK: 38. M. Vaněk , 73. R. Frélich , 88. D. Altman - 53. M. Langšádl , 83. A. Fingerhut .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Meščan Marek - KUKA Vladimír, DRAGOUN Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.