Pivobod.cz SESTAVA PODZIMU - Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023

Datum kola: 01.12.2022

0

Zimní pauza již jede v plném proudu a pravděpodobně všechny celky krajského přeboru si užívají zasloužený odpočinek. Při trávení tohoto celkem dlouhého času se tedy můžeme vrhnout na sestavu podzimu, kterou aktuálně sponzoruje lobkowiczký Pivobod.cz a hlasovat až do 31.ledna 2023 pro nejlepšího hráče podzimu! V galerii se zároveň můžete podívat na výběr těch nejzajímavějších fotek podzimu.

Při skládání sestavy podzimu jsme chtěli vybírat z co nejvíce výše postavených celků v tabulce, kdy výsostní přednost pro dva hráče jsme udělili prvnímu a druhému celku soutěže. I když Tachov si těch místenek zasloužil možná více, věříme, že s výběrem hráčů nebudou modrobílí protestovat :)

 

BRANKÁŘ

Dominik Bejdák (Chotíkov) - Zkušený brankář, který svůj tým v mnoha situacích podržel. Nejen že má v bráně veliký dosah, umí hrát velmi dobře nohami a pro Chotíkov je to tak spíše třetí stoper. Odchytal 11 zápasů a i když víme, že počtem obdržených branek a odehraných zápasů je na tom lépe například jeden z jeho náhradníků, tak díky kvalitní obraně tento neměl toliko práce.

náhradník: Martin Langr (Tachov)

 

OBRANA

David Král (Zruč) - Další zkušeností v zadních řadách naší jedenáctky je jeden ze zručských bratrů Králů. Klidná a přesná rozehrávka, organizace hry a netrestanost. 

 

Jan Viterna (Tachov) - Zrušenost do třetice, tentokrát s pomyslnou kapitánskou páskou celé jedenáctky. Honza, nebo Cipís, jak mu v Tachově také přezdívají, stojí v čele nejlepšího týmu soutěže, který obdržel pouhých 5 branek! Sám se prosadil dvakrát a obdržel 2 žluté karty.

 

Jan Čanecký (Nýrsko) - Třetím do party obránců je rychlý obránce z pošumaví, se skvělou technikou a rozehrávkou. Nýrsko má i díky němu druhou nejlepší obranu soutěže. Střílení gólů nechává jiným, hlavně, když jeho tým nedostává, což se z 15 zápasů stalo celkem sedmkrát. 

náhradníci: Jakub Veselý (Petřín B), Vladimír Puhlovský (Vejprnice), Tomáš Habart (Tachov)

 

ZÁLOHA

Lukáš Aubrecht (Radnice) - Jeden z mála hráčů, které na podzim nepoznamenala marodka nebo zranění. Ke své ofenzivní i defenzivní aktivitě na levé straně hřiště přidal tři branky a několik asistencí.

 

Lukáš Hudec (Tachov) - Druhý nejlepší střelec soutěže (22) a kdyby se sčítaly i asistence, pravděpodobně král kanadského bodování oblastního přeboru. Ofenzivní tahoun nejlepšího útoku soutěže, který v sestavě zastupuje i "Džuzepeho", jenž měl mnohdy v koncovce smůlu.

 

Adam Vlček (Lhota) - Kreativní středopolař nebo podhroťák ze Lhoty. Z gólu se radoval sice jen dvakrát, ale od toho na hřišti není. Jemu stačí, když se radují ti kolem něj.

 

Matěj Štefl (Petřín B) - Mladý záložník/útočník se nepředvedl jen v posledním zápase se Lhotou, ale kvalitní výkony podával po většinu zápasů, do kterých nastoupil. Nastřílel celkem 7 gólů a byl karetně pouze jednou trestán.

náhradníci: Pavel Kořínek (Tachov), Jakub Pavlík (Nýrsko), Tomáš Ježek (Rapid), Ondřej Kotrnoch (Lhota), František Copák (Tlumačov)

 

ÚTOK

Patrik Eger (Černice) - Nastřílel pouze 9 gólů a jeho Černice jsou až na 12. pozici, ale jakoby měl prsty ve skoro všech zbylých 21 branek jeho týmu. Asistencí má přehršel a jeho rychlost zejména pravým obráncům dělá obrovské problémy. Škoda množství zraněných spoluhráčů, kdo ví kde by Černice jinak byly.

 

Miroslav Lopata (Chotíkov) - Nejlepší střelec soutěže nesmí v sestavě podzimu chybět. Nasázel 24 gólů, což je téměř polovina všech gólů Chotíkova. Škoda že nezahrává penalty, mohl útočit na třicítku.

 

Adam Kolář (Vejprnice) - S 10 brankami je v žebříčku střelců na 4. pozici, spolu s Křivánkem a Vargou. Je možné jej využít jak v záloze, tak v útoku a neztratí se ani při zahrávání standardních situacích.

náhradníci: Giuseppe Lanfranchi (Tachov), Imrich Varga (Nýrsko), Tomáš Hatina (Mýto)

 

A pozor! Vítězové všech anket v rámci celé ČR budou v osudí pro velmi zajímavé ceny od našich partnerů. My jen přejeme hodně štěstí všem v nominované jedenáctce. A připomínáme naší bohatou galerii zajímavých, vtipných a emotivních fotek z podzimní části sezóny.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.12.2022 12:00 do 31.01.2023 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.