Pivobod.cz SESTAVA PODZIMU - Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023

Datum kola: 01.12.2022

0

Sestava podzimu jihočeského KP.

Sestavu podzimu jsme vybrali buď dle vlastního uvážení a nebo za pomoci hráčů a trenérů soutěže. Nebylo jednoduché vybrat z každého týmu pouze jednoho hráče, protože v žádném týmu to není pouze o jedinci. Nakonec se nám to ale povedlo a sestavili jsme dle nás ideální sestavu podzimu.

 

Začneme útokem, ve kterém se objeví rychlonohý střelec Martin Toman z Jindřichova Hradce a vedle něj zkušený Jaromír Vorel z Protivína.

 

V záloze nám střed hřiště tvoří dravé mládí, nejprve Lukáš Vojta z Olešníka, který dle slov trenéra Chlumeckého skvělé odvádí takzvaně černou práci pro tým, což většina fanoušků leckdy ani nepostřehne, a vedle něj Jakub Keclík ze Semic, se kterým je také trenér Nousek nadmíru spokojen. Na krajích se objeví zkušení Dominik Kodras z Trhových Svinů a Vladimír Dobal z Týnské Olympie, oba umí jak šance tvořit, tak i proměňovat a jejich kreativita týmu nejen pomáhá, ale i diváci si vždy přijdou na své.

 

Obrannou čtveřici tvoří stoperská dvojice Karel Chotovinský z Táborska a Ondřej Kosobud z Milevska, na oba se týmy mohou spolehnout i pro jejich obrovské zkušenosti a přehled ve hře. Na okrajích obrany máme spolehlivé univerzály Tomáše Antoše z hlubockého podzámčí a Lukáše Fajtla z Jankova.

 

V bráně bude gólman Třeboně Jakub Kopecký, který chytal velmi dobře celý podzim.

 

Na lavici náhradníků jsme posadili hráče, kteří se dostali do nominace, ale bohužel do sestavy podzimu se nevešli. 

 

Náhradníci: Jaroslav Rauscher - nejlepší střelec trápících se Prachatic, Jakub Říský - opora Oseka, Matyáš Stulík - kterému se střelecky dařilo v Dražicích, Karel Krejčí je minimálně se svými statistikami určitě spokojen ve Strakonicích, Marek Sládek podává výborné výkony na Perštátě.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.12.2022 12:00 do 31.01.2023 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.