Pivovary Lobkowicz SESTAVA ROKU - Plzeňský  | 1.A třída , 2021-2022

Datum kola: 23.06.2022

0

Sestavu roku nebylo vůbec jednoduché složit. Jelikož chceme, aby se místenka našla pro co největší počet klubů, tak se muselo v mnoha případech opomenout na výborné výkony hráčů prvních dvou celků, z nichž jsme brali "pouze" po dvou jménech. Věříme ale, že se vám jedenáctka bude zamlouvat a najdete si v ní svého kandidáta na vítězství.

BRANKÁŘ:

Jaroslav Bodurka (KRA) - Stejně jako na podzim, i tentokrát je v sestavě za delší časové období. Z Kralovického týmu jednoznačně vyniká a nejeden útočník si na něm vylámal zuby. Bez něj by tým ze severu Plzeňska nebyl tam kde je.

 

náhradník: Petr Landrgott (TAC)

 

OBRANA:

Vladimír Brejcha (KŘI) - Jeden z nominantů svého spoluhráče. Řízný obránce, který je třeba v každém celku, aby protivník poznal, že to na útočné polovině nebude mít vůbec jednoduché.

 

Martin Trojovský (PET) - Opět opakování z podzimu. Když nastoupí, je to ukázka kvality a přehledu. Díky výšce je silný ve vzdušných soubojích a díky petřínské škole umí velmi dobře nohama. 

 

Tomáš Pliml (ROK) - Taktéž se objevil už v podzimní sestavě a svůj standard odehrál i na jaře. Od podzimu žádnou další branku nepřidal, pouze žluté karty. Jeho tým navíc dokázal jako jediný na jaře svalit jak Petřín, tak Tachov.

 

náhradníci: Jan Viterna (TAC), Jaromír Osvald (MOC), Lukáš Kodýdek (SUŠ)

 

ZÁLOHA:

Jan Žiak (MOC) - Střelec 23 branek, pendler mezi útokem a zálohou, a podzimní vítěz hlasování o nejlepšího hráče podzimu, kdy zároveň obsadil i třetí pozici v rámci celé ČR s ohledem na počet hlasů. Svou formu potvrdil i na jaře a nám nezbývá nic jiného, než jej do sestavy šoupnout znovu.

 

Tomáš Klíma (SUŠ) - Sušický kapitán se se svým týmem postaral o honbu za barážovým umístěním, které nakonec v posledních kolech ztroskotalo. Nicméně mladý tým plný sušické krve nemusí smutnit, jistě bude mít i příští sezónu v čele se svým kapitánem opět vyšší cíle, než nakonec 7. příčku. Tomáš nasázel úctyhodných 16 gólů. 

 

Ondřej Soukup (ŽÁK) - Na podzim byl v sestavě jeho spoluhráč Boukal (21 gólů), nyní jsme dali přednost Ondřejovi. Spolu s Aubrechtem mají pod palcem střed zálohy, o což se mohou v Žákavé zvlášť opřít. Ondra má na kontě navíc 13 gólů.

 

Pavel Kořínek (TAC) - Na podzim náhradník, nyní v základu. A zaslouženě! Je to pravděpodobně hráč s nejvíce asistencemi v soutěži a k tomu přidal ještě 14 branek. Jak říkají v týmu, ta jejich pravá strana "zase hořela"!

 

náhradníci: Jakub Šuranský (TAC), Jakub Vondráček (KAZ), Martin Řenč (KRA)

 

ÚTOK:

Daniel Triner (KOŠ) - Nasázel stejně branek jako jeho spoluhráč z týmu, Tomáš Pekník. Tom se objevil v podzimní sestavě, Daniela jsme vybrali do sestavy roku. S 25 góly se jedná o druhého nejlepšího střelce právě s Pekníkem a petřínským Kotěšovcem.

 

Petr Škarda (PET) - Kapitán petřínské rezervy dotáhl svůj tým k vysněnému postupu mezi krajskou elitu a jako vždy byl všem svým spoluhráčům v každém zápase příkladem. I přesto, že má oproti Kotěšovcovi na kontě "pouze" 16 gólů, týmu byl přínosem v jiných aspektech hry, než pouze ve střílení gólů.

 

Lukáš Hudec (TAC) - Lukáš nesmí v sestavě chybět. Zkušený sniper tachovského celku se stal nejlepším střelcem soutěže, kterou ovládl neuvěřitelnými 43 góly! Netřeba namítat, že by jeho služby využil každý trenér v soutěži. Jsme zvědaví, zda ho střelecká forma neopustí a v krajském přeboru bude také na výsluní.

 

náhradníci: Tomáš Pekník (KOŠ), Lukáš Kotěšovec (PET), Matěj Boukal (ŽÁK)

 

Do přiložené galerie jsme vložili spoustu momentek z jarní části sezóny. Pokud se budete chtít podívat na vybrané momentky z podzimní části, s polu se sestavou podzimu, klikněte ZDE.

 

A máme pro vás jednu změnu. Průběžně získaná procenta nově nebudou zobrazena, aby nebylo vidět do poslední chvíle, jaký z hráčů má náskok a překvapení o vítězi tak bylo až do posledního momentu :)




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 24.06.2022 10:10 do 31.07.2022 17:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.