SESTAVA KOLA - 22.kolo Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 22.05.2022

0

Je tu opět pondělí a čeká nás další hlasování o hráče kola Okresního přeboru Jindřichohradecka. Tentokrát jsme zvolili poněkud ofenzivnější rozestavení 3-4-3. Který z hráčů ovládne hlasování návštěvníků portálu fotbalunas.cz? Posílat hlasy můžete až do středečních 11:59, tak neváhejte a dostaňte svého favorita na výsluní.

V brance máme Tomáše Kodela z Nové Včelnice, který svým výkonem pomohl ke třem bodům proti Chlumu. Obranou trojici nám tvoří střelec jedné branky David Širhal ze Staré Hlíny, Jiří Brabec ze Suchdola nad Lužnicí, který vstřelil jednu branku a Jakub Jančura ze Stráže, který nepustil útočníky Peče do výraznějších šancí. Záložní řadu tvoří Jiří Heřmánek z Lásenice, který hrál proti Kunžaku skvěle, Martin Jindrák ze Slavonic, který se blýskl proti Popelínu, střelec dvou branek David Čáp ze Suchdola a autor dvou branek do sítě Peče Jakub Kalvas ze Stráže. Útočné trio tvoří střelec hattricku Jan Demeter z Lásenice, střelec dvou branek do sítě Hobzí Jan Hudec ze Strmilova a střelec vítězné branky Dominik Nevrkla ze Slavonic.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 23.05.2022 23:33 do 25.05.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.