SESTAVA KOLA - 8.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 02.10.2021

0

Osmé kolo je za námi. Na hřišti se ukázalo v dobrém světle hned několik hráčů, v naší top jedenáctce je ale výběr omezen. Hlasujte pro svého favorita, se kterým se následně můžete těšit na tradiční rozhovor. Hlasovat je možné do středy, do 12:00 hod. dopoledne.

Adam Dunaj ukázal, že i přes svůj nízký věk v brance umí. S Jesenicí pomohl svému celku k remíze a v penaltách se podepsal pod plusový bod. Jaroslav Kodeš si v dresu Senomat splnil defenzivní povinnosti a za dobrý výkon byl odměněn jedním gólem. Na postu stopera se předvedl v dobrém světle Martin Somol, pod jehož vedením udržela hředelská defenziva čisté konto. Roztocký Václav Krůta se v zápase s Pustověty činil. Sám připravil první branku a byla na něj penalta.

 

Pod jasné a vysoké vítězství Kněževsi se dobrým výkonem a střelou do šibenice podepsal Petr Komžik. Ondřej Kolísek ve středu hřiště zapsal také jednu branku a diktoval tempo hry Ohnivce. Na protější straně stál Martin Rek, kterému se v poslední době celkově daří. Nyní si připsal jednu branku, která ale přišla pozdě a na body to bohužel pro Lužnou nestačilo. Střed hřiště a další zvučné jméno v podobě Michala Beneše. Ten svým skvělým výkonem pomohl v dresu Řevničova k obratu na půdě zavidovského B-týmu a také se radoval z branky.

 

Hattrick Jakuba Vávry proti Olešné nelze přehlédnout. Senomatský útočník popravil svůj bývalý tým a nebral si žádné servítky. Další autor hattricku se jmenuje Adam Trejbal. Řevničovská posila se ukazuje ve výborném světle, což pocítilo zavidovské béčko. Třetím do party se třemi góly v kapse je navrátilec do sestavy TJR, velezkušený Jakub Číhař, který rozhodl rakovnické okresní derby s Pustověty.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.10.2021 23:16 do 06.10.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.