SESTAVA KOLA - 7.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022

Datum kola: 26.09.2021

0

Opět po týdnu zde máme nejlepší jedenáctku kola 1. B třídy skupiny B. O víkendu proběhlo sedmé kolo a přineslo několik zajímavých výsledků. Například Vacov si v domácím derby proti Stachám užil střelecké hody, dobrou aktuální formu potvrdily Sousedovice proti Husinci. V čele soutěže je po sedmém kole hned pět třináctibodových týmů, ale sváteční dohrávka posune do čela jednoho z dvojice Lhenice - Dražejov.

Tomáš Holý – brankář Sousedovic se podílel na vítězství svého týmu proti Husinci několika důležitými zákroky a udrženým čistým kontem.

 

Pavel Temňák – volyňský krajní hráč dokázal proti Strakonicím B vstřelit jednu branku, ani to ale jeho týmu na body nestačilo.

 

Petr Hovorka – cehnický fotbalista se na výhře svého týmu nad Střelskými Hošticemi podílel vítěznou brankou z pokutového kopu.

 

David Trojan – lhenický obránce se podílel velice kvalitním výkonem na udržení čistého konta proti Sedlici.

 

David Calta – fotbalista Bavorova dokázal jednou skórovat na půdě Bělčic a pomohl tak svému týmu k zisku jednoho bodu za remízu.

 

Pavel Prenner – lhenický středopolař se po návratu z Jankova hned zařadil do sestavy a jednou vstřelenou brankou pomohl týmu k vítězství v Sedlici.

 

Karel Hanzlík – bělčický kapitán zajistil proměněnou penaltou svému týmu alespoň bod za remízu s Bavorovem.

 

Jaroslav Ketzer – vacovský krajní záložník nasázel hattrick při devítigólové výhře svého týmu v derby proti Stachům.

 

Petr Baloušek – strakonický útočník dělal obraně Volyně problémy celý zápas a na výhře svého týmu se podílel i jednou vstřelenou brankou.

 

Filip Zitta – útočník Vacova pokořil v tomto kole obranu Stach hattrickem, kterým pomohl k vysokému vítězství svého týmu.

 

Martin Janošťák – ofenzivní hráč prachatického C týmu vstřelil v závěrečné čtvrthodině 3 góly, kterými otočil skóre utkání s Dražejovem ve prospěch svého týmu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.09.2021 09:53 do 29.09.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.