SESTAVA KOLA - 6.kolo Středočeský | Rakovník | III. třída , 2021-2022

Datum kola: 19.09.2021

0

Šesté kolo je za námi. Na hřišti se ukázalo v dobrém světle hned několik hráčů, v naší top jedenáctce je ale výběr omezen. Hlasujte pro svého favorita, se kterým se následně můžete těšit na tradiční rozhovor. Hlasovat je možné do středy, do 12:00 hod. dopoledne.

Velkou zásluhu na dramatickém vítězství Čisté má její brankář Václav Kratochvíl, který i přes svou nevelkou postavu ukázal, že chytat umí a pod tři body se podepsal tučným písmem. Defenziva Pavlíkova byla neprůstupná, což pocítily Chrášťany. Na stoperu odehrál velmi slušné utkání Petr Chytrý, vedle kterého se nenechal zastínit David Řezáč, spolu s kterým přispěli k čistému kontu. I Kroučová má v defenzivě jednoho zástupce. Tím je Aleš Eisenstein, který na předstoperu předvedl přesně to, co po něm trenér chtěl a i on měl velkou zásluhu na výhře.

 

Slabce si na domácí půdě poradily s Kolešovicemi. Střelecky táhl celek z Balkánu mladík Tomáš Lev, který ke svému skvělému výkonu přidal jednu branku a také Marek Konopásek, který byl v ofenzivě velmi nepříjemným hráčem a trefil se dvakrát. Půl hodiny na hattrick stačilo střídajícímu Vítu Lukáčovi ze Mšeckých Žehrovic. Ten ukázal, že i menší porce času proti nepříjemnému a tvrdému soupeři neznamená, že se hráč nemůže vícekrát prosadit. Sýkořický Liviu - Vasile Stanciu se trefil proti Čisté dvakrát a dělal co mohl, aby dovedl spolu se svými spoluhráči zápas alespoň do penalt, což se k jeho smůle nepodařilo.

 

Kroučová si připsala první domácí vítězství. Jan Husák sice branku nezaznamenal, ale hned několik jich pro svůj tým připravil. V ofenzivě byl velmi nebezpečný a i on se na vítězství podepsal tučným písmem. Janovský zabiják Radek Konvalinka si připsal proti Petrohradu krom dobrého výkonu zasloužený hattrick. V top jedenáctce znovu nechybí čistecký Ondřej Dušička, který zaznamenal všechny čtyři góly svého týmu a pomohl ovládnout dramatickou přestřelku v Sýkořici.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 20.09.2021 21:24 do 22.09.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.