SESTAVA KOLA - 2.kolo Středočeský | Rakovník | III. třída , 2021-2022

Datum kola: 22.08.2021

0

Druhé kolo je za námi. Na hřišti se ukázalo v dobrém světle hned několik hráčů, v naší top jedenáctce ale je výběr omezen. Hlasujte pro svého favorita, se kterým se následně můžete těšit na tradiční rozhovor. Hlasovat je možné do středy, do 12:00 hod. dopoledne.

Když nedostaneš gól, nemůžeš prohrát. Toto pořekadlo zná po druhém kole Petr Tureček, který se mohl v Kroučové těšit z čistého konta. Velké množství soubojů jak na zemi, tak ve vzduchu, musel absolvovat Roman Votroubek. Zásluhou za to mu bylo čistecké vítězství. V obraně se opět v dobrém světle předvedl janovský Petr Bradáč. Cesta Tomáše Lva vedla ze zálohy až do zadních řad. Mladý fotbalista se s tím skvěle popasoval, navíc si připsal i branku.

 

Přestřelku sice Chrášťany nezvládly, k bodům ale nebylo daleko. V dresu Slavoje se blýskl dobrým výkonem a jednou brankou Petr Králička. V dresu soupeře se zápas povedl také Jiřímu Čihovi a Michaelu Galiovi. Prvně jmenovaný táhl tým s kapitánskou páskou ve středu hřiště, druhý si zapsal dva góly. One man show v podání Petra Ikrényiho se konala v Kroučové. Pavlíkovskému talentu stačila hodina na čtyři branky!

 

Janov se opět mohl spolehnout na svá ofenzivní esa. Do top jedenáctky jsme zařadili Radka Konvalinku, který si připsal hattrick. Stejný počet branek má na kontě po druhém kole Jan Kočí, díky kterému zvládly Mšecké Žehrovice přestřelku se Šanovem. Další hattrickový útočník je z Čisté a jmenuje se Ondřej Dušička, velký aspirant vůbec na nejlepšího střelce soutěže. Tedy pokud si udrží svou dosavadní formu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 23.08.2021 03:13 do 25.08.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.