Pivovary Lobkowicz SESTAVA PODZIMU - Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2020-2021

Datum kola: 01.11.2020

0

Hlasujte pro svého oblíbence a dotlačte ho na stupně vítězů. Partner ankety Pivovary Lobkowicz připravil bedny piva pro ty nejlepší.

Přinášíme vám ideální sestavu podzimu. Vybrali jsme ty nejlepší z nejlepších a vy čtenáři nyní můžete svými hlasy rozhodnout o tom, kdo se stane hráčem podzimu. Neváhejte a podporujte svého favorita, vítěz může být pouze jeden a rozhodnout může každý hlas.

BRANKÁŘ: 

Michal Malý (TJ SK Novosedly) - brankář, který dostal jen osm branek, držel svůj tým, stálice mezi třemi tyčemi.

OBRÁNCI:

Jakub Marsa (TJ SK Novosedly) - mladičký obránce podával v podzimní části stabilní výkony.

Milan Trávníček (Sokol Slavonice) - technicky vybavený stoper, stálice a opora zadních řad TJ Sokol Slavonice. Komplexní hráč, přes kterého je problém přejít, při své téměř dvoumetrové výšce je obratný a dokáže neomylně sbírat balony ze vzduchu, je silný v obranných soubojích jeden na jednoho, kdy je skoro nemožné přes něj přejít. V případě nouze dokáže čistě zaskluzovat a získat míč. Dále je silný v rozehrávce, kde uplatňuje svůj přehled a techniku, k tomu všemu má vytříbenou kopací techniku a jeho přímé kopy z jakékoli vzdálenosti jsou pro soupeře takřka smrtící, to několikrát prokázal nejen v této sezóně. Z pozice stopera se v nedokončené části prosadil 7x a přidal 3 gólové přihrávky. Pro tuto část sezóny byl zcela jistě neužitečnějším hráčem napříč spektrem.

Pavel Pacholík (SK Popelín) - celý podzim táhl defenzivu svého týmu a dokázal vstřelit důležité branky,  i díky jeho dobré práci v obraně inkasoval Popelín jen čtrnáct branek.

Miroslav Šauer (FK Stará Hlína) -  celý podzim předváděl stabilní kvalitní výkony a patřil k největším lidrům v týmu Staré Hlíny.

ZÁLOŽNÍCI: 

Josef Mazanec (TJ SK Novosedly) - 3x zvolen nejlepším hráčem zápasu, v každém zápase podával kvalitní výkony.

Martin Jindrák (Sokol Slavonice) - devatenáctiletý střední záložník je druhým nejplatnějším hráčem TJ Sokol Slavonice.  Fotbalista, který má velice dobré fyzické dispozice, týmového ducha, kdy pracuje pro a na tým, nevypustí jediný souboj, je neustále v nabídce. Jeho silnou stránkou je výběr místa, přehled, odebírání balónů a rozehrávka.

David Širhal (FK Stará Hlína) - jako nová letní posila se do týmu rychle adaptoval a svýmy výkony si postupně vybudoval pozici jednoho z pilířů v sestavě.

Jiří Novák (FC Peč) - za osm utkání dokázal vstřelil neuvěřitelných sedmnáct branek, nejlepší střelec okresního přeboru, bohužel to stačilo jen na sedmé místo v tabulce.

ÚTOČNÍCI:

David Hanzal (Jiskra Strmilov) - v necelé podzimní části se Davidovi dařilo střelecky, hlavně proti Starému Hobzí, kdy se dokázal trefit hned pětkrát, celkem má na kontě devět branek.

Zdeněk Vaníček (SK Popelín) - nejlepčí střelec svého týmu s osmi zásahy táhl Popelín ke skvělému třetímu místu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.11.2020 12:00 do 16.12.2020 22:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.