Pivovary Lobkowicz SESTAVA PODZIMU - Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2020-2021

Datum kola: 01.11.2020

0
Hlasujte pro svého oblíbence a dotlačte ho na stupně vítězů. Partner ankety Pivovary Lobkowicz připravil bedny piva pro ty nejlepší.

V letošním roce už je bohužel dohráno, takže se můžeme podívat na nejlepší jedenáctku podzimu, ze které vzejde HRÁČ PODZIMU. Rozhodovat o vítězi můžete od 4.11. do 16.12. 2020. Hraje se o zajímavé ceny od pivovaru Lobkowicz. Kromě ideální sestavy zde najdete i výběr nejlepších fotografií, které byly pořízeny.

Brankářskou pozici v naší jedenáctce obsadí zkušený Václav Kolařík. Brankář Prazdroje Plzeň, který udržel tři čistá konta a dvakrát se objevil v sestavě kola. Podzimní část odchytal ve skvělé formě a pro svůj tým byl oporou.

 

V obraně byl prostor pouze pro tři hráče, jelikož jsme zvolili rozestavení 3-5-2.

Prvním z nich je Pavel Nový z Rapidu Plzeň. Stoper, který v minulosti hrával za A tým Rapidu v krajském přeboru, má na svém kontě i dva vstřelené góly. Na hřišti má přehled a výborně čte hru.

Druhým obráncem je Michal Špicl ze Zruče. Hráč, který do Zruče přestoupil v létě z Rapidu byl dvakrát označen za muže zápasu. Disponuje dobrou rozehrávkou a hlavičkovými souboji.

Posledním členem obrané řady je kapitán Letné Stanislav Žák. Řídí nejen obranu, ale i celou hru svého týmu. Mezi jeho silné stránky patří hra v obou vápnech a souboje. Několikrát byl soupeři označen za nejlepšího hráče Letné a jeho místo v sestavě je oprávněné.

 

V pětičlenné záloze jsme vybrali za nás nejlepší hráče a nedrželi jsme se systému tři střední a dva krajní záložníci.

Adrian Cirok z Chotíkova je prvním záložníkem. Na svém kontě má čtyři branky a je nejlepším střelcem svého týmu. Chotíkov je jeho první štací v dospělém fotbale, přestoupil v létě ze Senca.

Druhým vybraným je střední záložník prvního celku tabulky Miroslav Novák. V sestavě kola se objevil celkem třikrát a kromě tří vstřelených gólů má i několik asistencí.

Dalším hráčem je ofenzivně laděný Jan Kučera, který hájí barvy Zruče. Z pozice středního záložníka dal 5 branek a svými výkony táhne svůj mančaft. Občas nastoupí i za A tým, kde bude postupem času dostávat více příležitostí. 

Čtvrtý post v záloze obsadí Pavel Vacek z Litic. Střední záložník s vytříbenou kopací technikou je už desátým rokem litickou stálicí. V minulosti hrával za plzeňskou Viktorku a na svém kontě má i několik startů za mládežnické reprezentace. 

Posledním záložníkem je Jan Jindra z plzeňského Unionu. V každém zápase si drží vysoký výkonostní standard. Na hřišti je velmi pracovitým hráčem. 

 

Do útoku jsme zvolili na okresní přebor dva nadstandardní hráče.

Prvním z nich je nejlepší střelec soutěže Patrik Švajcr. Celkem se trefil devětkrát. Jednou zaznamenal hattrick a dvakrát skóroval z penalty. V každém zápase ve kterém nastoupil vstřeli branku. Nehrál jen jednou proti Rapidu.

Druhým útočníkem je černický Erik Eger. Celkem nastoupil do pěti zápasů a vstřelil dva góly. Je také členem A týmu Černic. Mezi jeho silné stránky patří rychlost, důraz a zakončení.

 

Tohle je naše ideální jedenáctka, která by určitě byla úspěšná i ve vyšších soutěžích. HRÁČE PODZIMU si zvolíte vy, hlasovat můžete až do 16.12.2020. Registrovaní členové každou hodinu a neregistrovaní každý den. Nezapomeňte se podívat do fotogalerie. Děkujeme a přejeme všem pevné zdraví.

 

 

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.11.2020 12:00 do 16.12.2020 22:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.