SESTAVA KOLA - 6.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2020-2021

Datum kola: 26.09.2020

0

Sestava šestého kola rakovnického okresního přeboru je tu! Věříme, že zde najdete svého favorita, kterého podpoříte hlasy a dopřejete mu bojovat o zisk ocenění hráče kola. Hlasovat můžete do čtvrtka, do 20:00 hod.

V brance má své místo Viktor Malinovský, který několika důležitými zákroky podržel svůj tým v nelehkém druhém poločase s Rynholcem. Čisté konto udržela Mšec doma s Pustověty, v defenzivě se své role dobře zhostil Zdeněk Červený. Zavidovský rezerva dovolila Olešné pouze jeden gól, dobrou práci odvedl Radek Vanický. Černou práci ve Hředlích odvádí skvěle David Minařík, nyní mu byl odměnou jeden gól a zisk tří bodů.

 

Řevničov zvládl vítězně zápas s Lužnou. Velmi dobře zahrál Filip Skoupý, rozhodující branku zaznamenal pak Pavel Bohatý, i jeho výkon byl precizní. Roztoky přidaly další výhru, na které měl obrovskou zásluhu Pavel Hruška. Milan Krejčí zaznamenal hattrick v dresu zavidovské rezervy, zadáci Olešné s ním měli obrovské problémy.

 

Stejně jako defenziva Rynholce s Denisem Bechnerem. V sestavě kola nesmí chybět autor čtyř branek, a to Jan Zeman. Právě na něj nebudou fotbalisté Pustovět vzpomínat v dobrém. Posledním členem top jedenáctky je velezkušený Radek Pokorný. V těžkém utkání s Řevničovem si připsal jeden gól, jeho výkon byl ale k nepřehlédnutí.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 29.09.2020 23:35 do 01.10.2020 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.