SportFotbal SESTAVA ROKU - Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 19.06.2019

1

Sestava roku je tu! Vybrat pouze jedenáct nejlepších bylo opravdu složité, ale top výběr ze všech celků je na světě! Podpořte svého favorita v diváckem hlasování a dopřejte mu ocenění hráče sezóny!

Brankář

 

V brance si zaslouží své místo Aleš Herink. Mistrovský Baník v několika důležitých momentech podržel, předváděl po celou sezónu skvělé zákroky a byl oporou svého týmu. Obrana Baníku byla druhou nejméně inkasující.

 

Obrana

 

Tomáš Heger byl vždy přítomný směrem dozadu, nevypustil žádný souboj a cesta přes něj zkrátka nevedla. Ke svým defenzivním povinnostem přidával i ofenzivní výpady a párkrát se radoval i z gólu. Městečko mělo vůbec nejlepší obranu, když ze všech zápasů inkasovalo pouze 29x!

 

Na úspěchu rynholeckého Baníku se podílel velkou měrou stoper Marek Kedroň. V každém zápase byl lídrem defenzivy a bez něj si lze nejen obrannou činnost Rynholce jen ztěží představit.

 

Na stopera neuvěřitelných 27 branek! Přesně to je počin Jana Vrábíka, který se řadí mezi top trojku nejlepších střelců. Kapitán Kněževsi je v týmu oporou a bez něj si místní kopanou snad ani nejde představit. Skvělá kopací technika, rozehrávka a přehled ve hře.

 

Radek Polášek válel v útoku, ze kterého se přesunul do obranných řad. I zde trenér A-týmu Tatranu Rakovník ukázal, že mu tento post nedělá problém. I z postu obránce byl gólový, se svými třiceti góly se stal druhým nejlepším střelcem soutěže. Přímé kopy jsou jeho parketou.

 

Záloha

 

Ofenzivní síla Baníku byla podporována Martinem Wittmayerem. Levé křídlo Rynholce bylo k nezastavení. Góly dával i připravoval, pro svůj tým byl nepostradatelným. Když v sestavě chyběl, bylo to znát. Trefil se celkem 14x.

 

Střed hřiště v Ohnivec aréně má svého krále. Tím je Jiří Urban. Fyzický fond tohoto zkušeného fotbalisty je nevyčerpatelný, svým tahem a přehledem velmi pomáhal svému celku v každém zápase. Gól dokáže dát i připravit, trefil se hned 16x. Opora týmu, jejíž absence je vždy znát.

 

Hředle skončily nakonec na druhém místě. Kvalitní kádr pomýšlel na první místo, ale nestalo se tak. Motorem hry zeleno-bílých je Jan Sláma, který se dostal z nepříjemného zranění a opět na okresních hřištích ukazuje, že je to pan fotbalista. Připsal si 18 branek a několik dalších gólů připravil.

 

Útok

 

Mistrovský Baník táhl svými 27 góly Adam Trejbal. Kdyby proměňoval veškeré své šance, branek mohl dát daleko více. Těžko říci, kde by Lubná bez tohoto snajpra byla. K prvnímu místu velmi pomohl, stejně jako k doublu.

 

Petr Šnídl spolu s Jiřím Urbanem tvoří smrtící duo. To dokazovali po celou sezónu a nejeden tým se o tom přesvědčil. Technický fotbalista dokázal kouzlit s míčem u nohy a trefit se hned 21x. Městečko v něm má obrovskou útočnou sílu a i když ho protihráči znají, těžko je k zastavení.

 

Hředelská ofenziva je enormně silná. Velkou roli v ní hraje František Machovský, který se stal se svými 31 trefami nejlepším střelcem soutěže a Traverze pomohl k neskutečným 120 vstřeleným gólům! Pokud by proměňoval více šancí, a že jich bylo, bylo by konečné číslo na jeho střelecké listině daleko vyšší. Umí gól připravit, připsal si i několik asistencí.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 20.06.2019 20:00 do 01.08.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
2. 8. 2019 19:01
Zajímalo by mě kdo hráče vybíral?