SESTAVA KOLA - 14.kolo Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 24.03.2019

0

Máme tu pro Vás sestavu prvního jarního kola městského přeboru. Až do středečního poledne můžete hlasovat v anketě o hráče kola!

Jakub Tihlařík (Litice) – Litice v Druztové neinkasovaly, na čemž měl velkou zásluhu brankář Tihlařík. Ten se několikrát zaskvěl zejména ve druhém poločase a pomohl tak svému týmu k zisku bodu.

 

Tomáš Linda (Druztová) – Druztová se odrazila do jara dvoubodovou výhrou nad Liticemi. Důležité bylo čisté konto, což na podzim nebylo u tohoto týmu zvykem. Obranu týmu dirigoval zkušený Linda.

 

Petr Kovařík (Rapid B) – Béčko Rapidu vysoko vyhrálo ve Vochově. Prim v bezchybné obraně svého týmu hrál kapitán Kovařík.

 

Václav Klik (Chrást) – Klik přišel do Chrástu ze Zruče, kde ještě na podzim zasáhl i do několika zápasů Krajského přeboru jako brankář. Za Chrást však nastoupil v poli a Unionu vstřelil dva góly!

 

Jiří Eliášek (Rapid B) – Mladý Eliášek zamířil do Rapidu z Petřína. V novém působišti se uvedl skvěle, ve Vochově dvakrát skóroval a výrazně přispěl k výhře svého týmu 4:0.

 

Alexandr Zikmund (Smíchov) -  Po Eliáškovi druhý hráč ročníku 2001 v sestavě kola. Zikmund je už od loňské sezóny stálým členem základní sestavy druhého týmu tabulky. Proč, to ukázal i v duelu s Hradištěm, v němž dvěma zásahy v závěru pečetil smíchovské vítězství 5:2.

 

Ondřej Litványi (Prazdroj) – Prazdroj vstoupil do jara vítězstvím 5:1 na hřišti béčka Lhoty. Litványi patřil k nejlepším hráčům na trávníku, navíc dvakrát skóroval.

 

Filip Imber (Dýšina) – vedoucí tým tabulky z Dýšiny přehrál na úvod jara 4:2 Chotíkov B. Imber se trefil dvakrát.

 

Zdeněk Matas (Dýšina) – Dva góly vstřelil Chotíkovu také Imberův spoluhráč Matas.

 

Jan Kovář (Smíchov) – I na úvod jara byl vidět nejlepší kanonýr soutěže. Kovář rozšířil své střelecké konto o dvě trefy, navíc si připsal i gólovou asistenci.

 

Karel Trnka (Zruč B) – Dva góly vstřelil v prvním jarním kole i zručný Karel Trnka. Ten zaznamenal dvě slepené trefy na začátku druhé půle, díky nimž domácí odskočili Černicím na rozdíl dvou zásahů a vedení 4:2už udrželi až do konce.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.03.2019 00:56 do 27.03.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.