SESTAVA KOLA - 13.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 17.11.2018

0

Poslední kolo za námi a je na čase představit sestavu kola! Věříme, že si v ní vyberete svého favorita, kterého podpoříte hlasy! Hlasovat bude možné do čtvrtka, do 20:00 hodin!

Aleš Herink podržel opět Lubnou v těžkém zápase s Pustověty. Jakub Staněk přidal další dobrý výkon v zadních řadách Lužné, byť to opět na výhru nestačilo. Senomatskou defenzivu držel v těžkém zápase Jaroslav Kodeš. Za Zavidov si defenzivní úkoly splnil Matěj Zuda a podpořil je i ofenzivní činností.

 

V dresu Městečka odehrál další stabilně výborný zápas Jiří Urban, který přispěl k výhře nad Lužnou. Střed zálohy patří zkušenému Robertu Kolářovi a Ondřeji Zázvorkovi. Prvně jmenovaný vedl své Pustověty proti Lubné, kde Sokol sahal po bodech. Druhý jmenovaný zase tvrdil muziku mšecké zálohy.

 

Proti Kněževsi se dvakrát prosadil a na hřišti opět patřil k nejlepším. V dalším zápase tak Martin Wittmayer dokázal svou důležitost pro Rynholec. Dominik Žďánský opět ukázal, jak je jeho přítomnost a pomoc B-týmu důležitá, když za poločas trefil hattrick. Dmytro Moroz zahrál výborně v ofenzivě Senomat, přidal jeden gól a pomohl k zisku cenných tří bodů. Dvě branky vsítil Jiří Jurgovski, který táhl Mšec za vítězstvím proti Jesenici.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 20.11.2018 17:57 do 22.11.2018 17:57

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.