SESTAVA PODZIMU Středočeský | Rakovník | III. třída , 2018-2019

Datum kola: 16.11.2018

0

Polovina sezóny je u konce a je čas představit sestavu podzimu! Bylo těžké z velkého množství nominovaných fotbalistů vybrat jen těch top jedenáct, kteří se poperou o ocenění hráče podzimu. Věříme, že s naším výběrem budete spokojeni a maximálně podpoříte své oblíbence!

Brankář

 

Velmi těžké rozhodování nastalo již u gólmana. Ve hře byli dva brankáři. Tím prvním je Martin Kopáček z Janova, který obdržel vůbec nejméně branek ze všech ostatních spolu s roztockým Miroslavem Vrábíkem. Před ním je silná obrana, která za sebe jen tak někoho nepustí. Janovská stálice má na svém kontě tři vychytané nuly a je obrovskou jistotou.

 

Excelentní podzim má za sebou také branovský Martin Pulchart. V 18 letech s fotbalem kvůli zdravotním problémům sekl a nyní prožívá druhou sezónu po restartu kariéry. Jeho robustní postava činí útočníkům velké problémy, o čemž se přesvědčil nejeden tým. Ve dvou zápasech dokázal udržet čisté konto, např. proti prvnímu Řevničovu. Pro svůj tým představuje obrovskou jistotu a Branov, který má za sebou výborný podzim, se tak má od koho odrážet. “Hlavně díky němu má letos Branov tolik vyrovnaných výsledků,“ říká na adresu brankáře funkcionář Roztok Václav Jelínek.

 

Po dlouhém rozmýšlení jsme se rozhodli do branky dát Martina Pulcharta!

 

Obrana

 

Řevničov si došel pro podzimního mistra a i tento tým má ve svém kádru několik opor. Tou v zadních řadách je bezpochybně Tomáš Bohatý, velezkušený obránce, jehož působnost je důležitá i v kabině. Jeho Sparta má druhou nejlepší defenzivu i díky jeho bezchybné defenzivní činnosti.

 

Obrovskou posilou byl pro Roztoky Zdeněk Špimr. V každém zápase dokazoval důležitost pro tým a defenziva tohoto týmu s ním byla o polovinu pevnější. To je vidět také na skóre a umístění. Roztoky jsou na třetím místě a spolu s Janovem jsou nejméně inkasujícím týmem! Co o novém koni Roztok prohlásil Václav Jelínek? “Výborně zapadl do týmu a prokazuje svou kvalitu a zkušenost,“ říká předseda a sekretář v jedné osobě.

 

Jistotu na stoperu mají také v Pavlíkově. Tahoun a stálice týmu Lukáš Polcar je prototypem poctivého fotbalisty a i proto má na ruce kapitánskou pásku. Zadní řada pavlíkovského SK je s ním velmi pevná. Díky jeho přítomnosti dokáže hra Pavlíkova fungovat. Těžko si představit tento tým právě bez tohoto srdcaře!

 

Záloha

 

Silnou záložní řadu začneme fotbalistou z Roztok. S osmi vstřelenými góly je Pavel Hruška druhým nejlépe střílejícím hráčem týmu za Jakubem Číhařem (deset branek). Dokáže hru tvořit, individuálně se prosadit a připravovat brankové příležitosti. Playmaker od Berounky je nesmírně kvalitním hráčem, který nesmí v top jedenáctce chybět. “Jeho osm branek z pozice záložníka je výborných a Roztoky se o něj mohou opřít,“ říká řevničovský stoper Martin Tóth.

 

Pavlíkov má jistotu na stoperu v podobě svého kapitána Polcara, ale obrovskou sílu má i ve středu hřiště. Adam Mašek, posila na podzimní část z rezervního týmu Tatranu Rakovník, v každém zápase dokazuje, že je pro tým stěžejním. Hru tvoří, má neskutečný přehled a dokáže se i prosadit. Na svém kontě má již sedm branek, což z něj dělá vůbec nejlepšího střelce Pavlíkova.

 

Další novou tváří této soutěže je Michal Beneš, který má bohaté zkušenosti z krajského přeboru, ve kterém oblékal dres rakovnického SK. Zde hrál v obraně, ale v Řevničově kouzlí ve středu hřiště. A to doslova, protože každým zápasem dokazuje obrovskou fotbalovou kvalitu a na tuto soutěž je ho minimálně škoda. Tvoří hru, připravuje gólovky a když mu to sedne, tak je z toho i hezký gól. Mozek týmu má na svém kontě sice jen dva, ale na hřišti má jinou úlohu než dávat branky. Beny dostal vůbec nejvíce nominací ze všech hráčů, a tak mu přidělujeme pomyslnou kapitánskou pásku!

 

Jan Volf z Mšeckých Žehrovic je dalším fotbalistou, který je vidět v každém zápase. V minulosti se zkoušel prosadit v mládeži Viktorky Žižkov nebo pražské Slavie a měl nakročeno k vrcholovému fotbalu. Za podzim vsítil pět branek, čímž je druhým nejlepším střelcem týmu. Tvořivý fotbalista, který se dokáže individuálně prosadit a šanci také připravit. Nováček soutěže měl raketový start do soutěže, ale poté jeho forma vadla. Tento hráč si ale zachoval svou fazónu, kterou dokazoval v každém utkání.

 

Útok

 

Top jedenáctka má kvalitního brankáře, jistou a zkušenou obranu, tvořivou a technickou zálohy a nyní se dostáváme k palebné síle. Tu nemůže začít nikdo jiný než nejlepší střelec soutěže. Také Vojtěch Kapr je nováčkem III. třídy a od prvního zápasu ukázal, že bude postrachem každé obrany po boku Pavla Bohatého (jedenáct branek). Výsledkem jeho práce je třináct branek, které ho řadí na první místo v tabulce střelců. Na svém kontě má také dva hattricky. I díky jeho potenci je Řevničov na prvním místě a má zaděláno na postup. “Rozený kanonýr. Do klubu přišel, viděl a branky střílel. Kanonýr bez emocí,“ popisuje jeho spoluhráč Martin Tóth.

 

Dva hattricky a o dva góly méně má na svém účtu Filip Libecajt. Snajpr z Mšeckých Žebrovic byl hladový po gólech od samého začátku, což týmy, které na Žehrovice narazily, velmi pocítily. Jeho důraz, chuť a hlad, ke kterému přidáme obrovskou potencionální hrozbu pro každou obranu, je enormní. Ani tento útočník nemůže v naší sestavě chybět.

 

Poslední místo náleží janovskému expresu a technickému Marku Bradáčovi. S osmi góly nejproduktivnější hráč Sokola, který spolu s Radkem Konvalinkou (sedm branek) tvoří úderné duo a je obrovskou hrozbou pro soupeře. Marek se navíc pyšní přímočarostí, technikou a nekompromisním zakončením, které nejeden tým poznal. Pokud bude ve svých výkonech pokračovat, Janov může výrazně promluvit do boje o první místo.

 

Náhradníci

 

Brankáři: Mezi třemi tyčemi je rovnocennou dvojkou Martin Kopáček z Janova. Dobrý podzim odchytal také zkušený Jiří Peterka z Řevničova nebo Miroslav Vrábík z Roztok.

 

Obránci: V obraně nesmíme zapomenout také na řevničovského Martina Tótha, který se nedostal do top jedenáctky velmi těsně. S pěti góly je spolu s branovským Tomášem Krátkým nejlépe střílejícím defenzivním hráčem. I branovský obránce má za sebou vynikající podzim, a tak zde jeho jméno nesmí chybět. Za Oráčov nechal na hřišti vždy vše Radek Vachtl, který se dokázal prosadit i na druhé straně hřiště.

 

Záložníci: Na kraji zálohy odehrál dobrý podzim řevničovský Milan Pedál. Zkušenost ve středu hřiště a góly Romana Votroubka posouvaly Čistou o level výše. Branov těžil ve středu hřiště z výborné hry šikovného Michala Rasochy. Když chyběl, bylo to znát. Nesmíme zapomenout ani na Jakuba Husáka, který si připsal dvakrát hattrick a vsítil devět branek, čímž se jen podepsal pod střeleckou potenci celého Řevničova. Byť se Jesenice nachází na spodku tabulky, tak zde musíme zmínit Dominika Kapouna, který se často prosazoval a byl důležitým členem týmu. Výborný podzim má za sebou také Sýkořice, za kterou zářil Vasile Liviu Stanciu.

 

Útočníci: V útoku je vždy obrovská konkurence a nejinak tomu je nyní. Čistou táhne s deseti vstřelenými góly Jiří Votroubek mladší, rychlý a šikovný fotbalista. Druhý nejlepší střelec soutěže je s jedenácti góly řevničovský Pavel Bohatý, kterému také místo v sestavě podzimu uteklo o kousek. Stejně jako Jakubu Číhařovi, který vsítil o gól méně.

 

V soutěži běhá velké množství šikovných fotbalistů, ale vybrat jich bylo možné jen jedenáct. S veškerým klidem bychom dali dohromady další jedenáctku, hlasovat se ale může jen pro jednu, a tak si pomyslný B-tým může každý z nás sestavit jen pro sebe. I tak je jasné, že by nepostrádal kvalitu a byl by schopný konkurovat naší top jedenáctce.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.11.2018 20:19 do 16.01.2019 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.