SESTAVA KOLA - 10.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 27.10.2018

0

Další kolo rakovnické okresní kopané je za námi a opět přinášíme top jedenáctku. V té nesmí chybět Petr Holeček, který hattrickem pomohl porazit Olešnou nebo také Petr Neužil, který na postu stopera odehrál bezchybné utkání. Věříme, že si zde najdete svého favorita a podpoříte ho svými hlasy.

Rynholec vykradl Pustověty a udržel čisté konto také díky jistému výkonu zkušeného kapitána Ivana Haužvice. Na beku odehrál výborné utkání Petr Volf, který spolu s dalšími srdnatě bojoval ve Hředlích a Baník za to byl odměněn třemi body. Nadstandardní výkon okresní soutěže podal na stoperu mšecký Petr Neužil. Vygumoval luženské hráče a svůj výkon mohl korunovat gólem, ale penaltu neproměnil.

 

Cesta nevedla ani přes Václava Zusku, který na stoperu předvedl také jistý výkon korunovaný gólem. Poslední místo v obranné řadě je věnováno Martinu Havlovi, který byl základem úspěchu ze zadní kněževeské řady. Pro tentokát máme v sestavě jen tři záložníky. Petr John byl klíčovým hráčem pro Jesenici, která měla k dispozici pouze jedenáct hráčů a se Zavidovem plichtila. Na druhé straně stačil poločas Dominiku Žďánskému na to, aby srovnal a zařídil alespoň bod pro rezervu. Senomaty si připsaly povinné vítězství s Kolešovicemi. V domácím dresu byl hodně vidět Robert Trešl, který se jednou trefil.

 

Na svůj věk stále velmi aktivní a platný fotbalista Václav Eck dokázal Lubné pomoci v útoku zakrytím míče, čímž si mohla defenziva odpočinout a soustředit se na hlavní taktickou činnost. Baník šel po jeho brance do vedení. Hattrick Petra Holečka sestřelil Olešnou, která zaspala začátek a z Kněževsi si odvezla bůra. Posledním hráčem je druhý hráč Rynholce, útočník Marek Kedroň, který poslal svůj tým do vedení a po celý zápas měl velkou chuť.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.10.2018 00:42 do 31.10.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.