SESTAVA KOLA - 8.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 13.10.2018

0

Velmi zajímavé zápasy máme za sebou v uplynulém kole. Olešná se rozvášnila v Lužné, ve Hředlích bylo k vidění zajímavé utkání, Lubná zdolala Kněževes nebo daleko k překvapení nebyly Kolešovice. Bylo z čeho vybírat, ale v sestavě může hrát jen jedenáct hráčů. Věříme, že zde naleznete svého favorita, kterého podpoříte svými hlasy.

V brance má své místo Lukáš Bajer, který podržel Jesenici v těžkých chvílích a i díky němu odjížděly Kolešovice s prázdnou. Na beku opět odehrál výborný zápas Tomáš Janoušek, který si plnil jak defenzivní, tak i ofenzivní povinnosti na výbornou. V Kněževsi zvítězila Lubná, která těžila ze zabezpečené obrany v čela s Ladislavem Brabcem. Defenzivní záložník David Minařík opět ukázal, že je můžem na svém místě i přes svůj nízký věk. Černou prací hodně pomohl v těžkém zápase se Senomaty.

 

Jesenice zvládla otočit zápas s Kolešovicemi. Dobré utkání odehrál v jejím dresu František Horvát. Ve středu hřiště nesmí chybět Dmytro Moroz, který se dvakrát trefil proti Traverze, ale na body to bohužel pro jeho tým nestačilo. Denis Vopat také přispěl velkým dílem k výhře v Kněževsi. Dva góly Jakuba Černého pomohly Olešné ke krásné výhře v Lužné. Šance také sám připravoval, i se do nich dostával.

 

Denis Bechner sice branku nedal, ae byl u všeho podstatného. Svým výborným výkonem výrazně pomohl k výhře nad Senomaty. Místo v sestavě má i Radek Polášek, který hattrickem pomohl zničit Lužnou. Za svůj jeden gól a neustálé představované nebezpečí si poslední místo v top jedenáctce vysloužil kolešovický Petr Roubík.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.10.2018 22:49 do 17.10.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.