SESTAVA KOLA - 5.kolo Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 23.09.2018

0

 Podívejte se, kteří hráči se vměstnali do ideální jedenáctky 5. kola městského přeboru a nezapomeňte také hlasovat vanketě o hráče kola!

 

Václav Kolařík (Prazdroj) – Prazdroj překvapivě udolal Vochov, který tak poprvé v sezóně vyšel bodově naprázdno. Velký podíl na tom měl i zkušený gólman Kolařík, který uhájil čisté konto.

 

Michal Bačkovský (Smíchov) – Atraktivní a na góly bohatý zápas se hrál v Dýšině, kam přijel Smíchov. Jedním z nejlepších hráčů na trávníku byl hostující Bačkovský, který se i zapsal mezi střelce.

 

Michal Ranš (Prazdroj) – O výhře Prazdroje nad Vochovem rozhodl jediným gólem zápasu jeden z veteránů v sestavě nováčka soutěže – Ranš je ročník 1971!

 

Martin Valeček (Hradiště) – Valeček se vrátil do sestavy Hradiště po třech týdnech a absence na něm nebyla znát. Byl spolehlivý směrem dozadu a navíc dokázal i zdatně podporovat ofenzivu.

 

David Smutný (Chotíkov B) – Rezerva Chotíkova zdolala Druztovou. Smutný poslal v závěru první půle domácí do vedení 2:1.

 

Tomáš Valenta (Zruč B) – Zruč byla v duelu na půdě béčka Rapidu většinu prvního poločasu pod tlakem. Hned ve 3. minutě ji přesto poslal dovedení Valenta.

 

Tomáš Glazer (Dýšina) – Glazer ukázal i ve svém druhém zápase, jakou že to Dýšina ulovila posilu. Bývalý hráč třetiligového Hořovicka zavelel v duelu se Smíchovem za stavu 1:4 dvěma zásahy k úspěšné stíhací jízdě. Dýšina tak brala z téměř prohraného zápasu alespoň bod.

 

Martin Seidl (Union) – Union je prvním týmem, který v tomto ročníku porazil Litice. Výhru svému týmu trefil v 78. minutě Seidl.

 

Václav Bezdička (Lhota B) – Béčko Lhoty doma zabralo a přehrálo 2:1 Chrást. V 17. minutě srovnával na 1:1 44letý Bezdička.

 

Karel Kazda (Zruč B) – Rezerva Zruče se v této sezóně zatím spíše trápila, ale na hřišti Rapidu B nezaváhala. Čistým hattrickem ve druhém poločase se o to zasloužil především Karel Kazda.

 

Jan Bihary (Hradiště) – Hattrick zaznamenal v 5. kole také Jan Bihary z Hradiště. Tornádo i díky němu přehrálo béčko Černic hladce 6:0.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 25.09.2018 06:50 do 26.09.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.