SESTAVA KOLA - 6.kolo Divize A, 2018-2019

Datum kola: 16.09.2018

0

V šestém kole byly zajímavé zápasy, ve kterých bylo rozhodně na co koukat. Padaly krásné góly, k vidění byla i bezbranková remíza. Ve třech zápasech musely rozhodovat penalty. Táborsko si připsalo první body, a tak bude jistě z čeho vybírat!

V brance nesmí chybět Tomáš Glogar, který vychytal Sedlčanům velmi cennou remízu s Čížovou. Udržel čisté konto a svůj výkon korunoval v penaltách, když tři chytil! Karel Hasil odehrál za rezervu druholigového Táborska výborný zápas proti Rakovníku. Díky dobré defenzivě si připsal jeho tým premiérové tři body. Kontaktní branka sice nic neznamenala, ale jen potvrdila výborný zápas Michala Hromady. Kapitán Přeštic ukončil penaltový rozstřel a odehrál velmi dobrý zápas, ve kterém měl blízko ke gólu. Jan Duchek si místo v top jedenáctce zaslouží.

 

Na postu defenzivního záložníka odehrál dobré utkání Matěj Kravar, který pomohl "Mariánkám" ke třem bodů z Plzně. Štěpán Zahálka opět pálil ostrými, proti Berounu z toho byl hattrick! Na kraji zálohy se ukázal v dobrém světle klatovský Lukáš Bálek, který pomohl týmu k výhře proti Soběslavi. Ofenzivní záložník Hořovicka Martin Anýž otevřel skóre zápasu hned ve 3. minutě a jeho branka přinesla potřebný klid na kopačky. Jeho tým si zastřílel a zaslouženě zvítězil.

 

Další střelec úvodního a rychlého gólu v zápase je Jan Peterka, který odehrál výborné utkání proti Rakovníku a i on velkou měrou přispěl k premiérovým bodům Táborska. Filip Dort stále ukazuje, že je ohromně platným hráčem. Branku sice nedal, šance ale připravoval a byl klíčovým hráčem Dobříše. David Kůžel vstřelil jedinou branku Tachova a pro soupeře byl neustálou hrozbou. Neselhal ani v penaltách, bohužel pro Tachov z toho byl jen bod.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 18.09.2018 00:03 do 19.09.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.